DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. jūnijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

Par LVĢMC valdes priekšsēdētāju iecelts Ingemars Harmsens, valdes loceklis – Egils Zariņš

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīga, 2019.gada 3.jūnijā – Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija kā valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs” (LVĢMC) kapitāla daļu turētājs, dalībnieku sapulcē ievēlēja valdes priekšsēdētāja amatā SIA “Saldus medicīnas centrs” valdes priekšsēdētāju Ingemaru Harmsenu un valdes locekļa amatā –  SIA “Vides investīciju fonds” valdes priekšsēdētāju Egilu Zariņu.

I.Harmsens un E.Zariņš uzņēmumu vadības pieredzi guvuši, strādājot vadošajos amatos. I. Harmsens līdz jaunā amata ieņemšanai turpina darbu SIA “Saldus medicīnas centrs” kā valdes priekšsēdētājs, kā arī ir bijis izpilddirektors Brocēnu novadu domē. Savukārt E. Zariņš ir SIA „Vides investīciju fonds” valdes priekšsēdētājs, tāpat pieredzi guvis ieņemot valdes locekļu amatu SIA "Hiponia", VAS "Privatizācijas aģentūra" un AS "Pasažieru vilciens.

Kandidāti uz LVĢMC valdes priekšsēdētāja un valdes locekļa amatu tika vērtēti divās kārtās. Pirmajā kārtā nominācijas komisija vērtēja kandidātu atbilstību izvirzītajām prasībām (valsts valodas zināšanas, izglītība, darba pieredze, kompetence - stratēģiskā plānošana - priekšlikumi par kapitālsabiedrības stratēģisko attīstību, paaugstinot tās rentabilitāti) pamatojoties uz kandidātu iesniegtajiem dokumentiem. Otrajā kārtā notika intervijas, kuru laikā nominācijas komisija izvērtēja kandidātu zināšanas, kompetenču kopumu un atbilstību amatam izvirzītajiem kritērijiem.

Jaunā valde savus pienākumus sāk pildīt 11.jūnijā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI