DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
31. maijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

ASV armijas kadeti piedalīsies dažādos labdarības pasākumos Latvijā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīga, 2019. gada 31. maijā –  Pagājušajā nedēļā trīs nedēļu vizītē Latvijā ieradās 45 ASV armijas kadeti ar četriem pavadošajiem virsniekiem, lai piedalītos mācībās ar Latvijas bruņotajiem spēkiem, kultūras vizītēs un semināros, kā arī dažādos labdarības projektos

ASV armijas kadetu Kultūras apmaiņas un līderības programma nodrošina iespēju kadetiem  attīstīt zināšanas par kultūru un reģioniem, vienlaikus uzlabojot savas līderības iemaņas, kā arī palīdzot veidot un stiprināt stratēģiskās attiecības. Līdz šim šādas kadetu grupas Latviju apmeklējušas jau piecas vasaras pēc kārtas.

Nākamajā nedēļa kadetu grupa piedalīsies vairākos labdarības projektos Latvijā. Finansiālu atbalstu šīm iniciatīvām sniedz nevalstiskā organizācija “Spirit of America”.

  • Kadeti apmeklēs Zvannieku ģimenes māju un palīdzēs ar kokmateriālu ieguvi, ainavu iekārtošanas darbiem un apūdeņošanas pievadu rakšanu.
  • Kadeti palīdzēs iztīrīt vecās noliktavas un palīdzēs ar ainavu iekārtošanas darbiem valsts sociālās aprūpes centrā “Rīga”, Kapseļu ielā 18.
  • Kadeti palīdzēs palīdzēs veikt dažādus darbus Līgatnes dabas takās.
Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI