DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. maijā, 2019
Lasīšanai: 5 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

NVA Vakanču gadatirgū Rīgā darba devēji piedāvās vairāk nekā 1,7 tūkstošus brīvo darba vietu!

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Vakanču gadatirgū, kas 31.maijā no plkst. 10.00 līdz 14.00 norisināsies Rīgā, laukumā pie Kongresu nama (Krišjāņa Valdemāra iela 5), 54 darba devēji piedāvās darba meklētājiem vairāk nekā 1,7 tūkstošus brīvo darba vietu. Apmeklēt Vakanču gadatirgu aicināti visi iedzīvotāji, kuri meklē darbu vai domā par tā maiņu. Dalība Vakanču gadatirgū ir bez maksas!

Vakanču gadatirgus darba meklētājiem piedāvā iespēju klātienē un vienuviet satikt vairākus darba devējus, uzsākt darba pārrunas, noskaidrot interesējošo informāciju, nodibināt kontaktus, lai, ja darbs un tā nosacījumi ir piemēroti,  varētu uzsākt darba attiecības. Turklāt darba meklētājam nav jāsūta savu CV pa pastu un jāgaida darba devēja atbildes vēstule, šeit darba meklētājs pats atnāk pie darba devēja un dažās minūtēs noskaidro visu viņam nepieciešamo informāciju. Lai darba pārrunas būtu konstruktīvas, iesakām darba meklētājiem, dodoties uz Vakanču gadatirgu, līdzi paņemt savu CV.

Vakanču gadatirgū Rīgā piedalīsies tādi darba devēji kā SIA ALG Cleaning, SIA Baltic Restaurants Latvia, VSIA Bērnu klīniskā universitātes slimnīca, SIA Bravo, Centrālā finanšu un līgumu aģentūra, SIA Clean R, SIA CS Apkope, SIA CS Finance, SIA CS Komercserviss, SIA Dardedze Hologrāfija, SIA DEPO DIY, SIA Dinair Filton, AS Drogas, SIA EMT, SIA Eco Baltia vide, SIA Elizabetes Centrs, SIA EVA-SAT,   SIA FDA Service, SIA Forever, SIA Grifs AG, AS G4S Latvia, AS Hausmaster, SIA Havas Latvia, SIA Jūrmalas namsaimnieks, Konkurences padome, SIA Later Ltd,   AS Latvijas balzams, AS Latvijas Finieris, VAS Latvijas Pasts, Latvijas Republikas Zemessardze, SIA L-Ekspresis, SIA Livonia Print, SIA Marmors, SIA Maxima Latvija,   SIA Mogotel, SIA Norma-A, SIA Orkla Foods Latvija, VSIA Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca, SIA Paul Mason Properties, SIA Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca, AS Rīgas Dzirnavnieks, SIA Rīgas nami, Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centrs, Rīgas pašvaldības policija, SIA Rīgas Piensaimnieks, Rīgas pilsētas būvvalde, Rīgas Sociālais dienests, SIA Rīgas ūdens, SIA Rimi Latvia, SIA Orkla Confectionery&Snacks Latvija, SIA Parkburger, SIA RX Tirdzniecība, SIA Senior Latvia, SIA SiljJa, SIA SKAI Baltija,  SIA Skonto Prefab,   VAS Starptautiskā lidosta ''Rīga'', SIA Stora Enso Packaging, SIA Transcom Worldwide Latvia, Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija, Valsts probācijas dienests, AS Viesnīca Latvija, SIA Viesnīca Rīdzene.

Uzņēmēji Vakanču gadatirgū informēs par darba nosacījumiem un karjeras izaugsmes iespējām savos uzņēmumos, kā arī veiks pirmās darba intervijas. Darbs tiks piedāvāts gan augstas, gan vidējās, gan zemas kvalifikācijas profesijās. Vairāki darba devēji Vakanču gadatirgū Rīgā uzstāsies ar prezentācijām, sniedzot plašāku informāciju par saviem uzņēmumiem, to darbības specifiku, darba iespējām un perspektīvām.

NVA stendā būs iespējams uzzināt, kādas darba devēju reģistrētās vakances šobrīd ir aktuālas NVA datu bāzē, kā arī iegūt detalizētāku informāciju par NVA pakalpojumiem bezdarbniekiem, darba meklētājiem un darba devējiem. NVA speciālisti interesentiem izskaidros un parādīs, kā vakances ir jāreģistrē vai jāmeklē NVA CV un vakanču portālā. Pasākumā būs satiekams arī Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) konsultants, kas informēs par nodarbinātības un izglītības iespējām gan Latvijā, gan citās Eiropas valstīs, savukārt NVA karjeras konsultants atbildēs uz jautājumiem, kas saistās ar profesionālās piemērotības noteikšanu un karjeras plānošanu, kā arī sniegs padomus darba meklēšanas jautājumos, tostarp palīdzēs uzrakstīt CV un sagatavoties darba intervijai.

Šogad NVA Vakanču gadatirgi ir notikuši Daugavpilī, Liepājā, Jelgavā, Jēkabpilī, Preiļos un Rēzeknē, savukārt Dienvidigaunijas pilsētā Valga, kas robežojas ar Ziemeļlatvijas pilsētu Valka,  sadarbībā ar Igaunijas bezdarba apdrošināšanas fondu tika rīkots “Livonijas darba gadatirgus 2019”. Rīgā norisināsies šī pavasara noslēguma Vakanču gadatirgus, bet rudenī NVA Vakanču gadatirgus tiks rīkots Smiltenē. Rudenī notiks arī Vakanču gadatirgus e-vidē, lai uzrunātu Latvijas valstspiederīgos, kuri šobrīd dzīvo un strādā ārvalstīs, taču vēlas atgriezties Latvijā. 26. septembrī Eiropas nodarbinātības dienestu tikla EURES projekta ietvaros notiks Eiropas tiešsaistes darba diena, kas būs sava veida tilts, kas savienos darba devējus Latvijā un Latvijas valstspiederīgos darba meklētājus ārvalstīs.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI