DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. maijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

VBTAI rīko Atvērto durvju dienu un aicina pievērst vērību bērnu drošībai

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Starptautiskās bērnu tiesību aizsardzības dienas priekšvakarā Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija (VBTAI) tradicionāli rīko Atvērto durvju dienu, šoreiz aicinot interesentus klātienē iepazīties ar Bērnu un pusaudžu uzticības tālruņa 116111 darbību.

Piektdien, 31. maijā, apmeklētāji no plkst. 10.00 līdz 12.00 ir gaidīti inspekcijas telpās Ventspils ielā 53, iepriekš piesakoties pa tālruni 67 359 128 vai rakstot pasts@bti.gov.lv līdz 30. maija darba dienas beigām.

Bērnu un pusaudžu uzticības tālrunis 116111, kas visu diennakti sniedz bezmaksas psiholoģisko palīdzību un atbalstu krīzē nonākušiem nepilngadīgajiem, ir svarīgs resurss bērnu tiesību nodrošināšanā. Vienlaikus ar konsultācijām un palīdzību tālruņa konsultanti sniedz arī operatīvu palīdzību gadījumos, kad nepilngadīgie atrodas nelaimē, iesaistot problēmu risināšanā bērnu tiesību aizsardzības inspektorus vai citas atbildīgās iestādes.

Iestājoties vasarai un sākoties peldsezonai, katru gadu aktualizējas jautājums par bērnu drošību pie ūdens. Lai mazinātu bērnu noslīkšanas riskus un aicinātu sabiedrību pievērst lielāku vērību bērniem, VBTAI turpina sociālās reklāmas kampaņu, tās laikā televīzijā demonstrējot klipus par bērnu drošību uz ūdens un ar to saistītajiem mītiem.

Ar sociālās reklāmas klipiem var iepazīties VBTAI mājaslapā:

http://www.bti.gov.lv/lat/informativie_materiali/videoklipi/?doc=4745&page=

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI