DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. maijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Delna meklē aktīvus cilvēkus Latvijas reģionos

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Delnas vasaras skola ir intensīva četru dienu programma, kuras laikā būs iespēja izzināt tādus jautājumus kā informācijas un datu atklātība, publisko iepirkumu uzraudzība, pilsoniskā līdzdalība, iedzīvotāja un pašvaldības attiecības u.c. Lekcijas, praktiskas nodarbības un darbu komandās vadīs zinoši Latvijas un ārvalstu eksperti. Otrajā un trešajā dienā piedalīsimies sarunu festivālā LAMPA.

Dalību nodrošināsim 24 motivētākajiem interesentiem no Latvijas reģioniem, kuri ir vismaz 18 gadus veci. Aicinām pieteikties: viedokļu līderus, pilsoniskos aktīvistus, žurnālistus, augstskolu pasniedzējus un studentus, programmētājus, juristus un citus interesentus.

Dalības maksa ir 20 EUR. Segsim pārējos dalībnieku uzturēšanās un ēdināšanas izdevumus četru dienu garumā, kā arī dalībnieku transporta izmaksas (uz un no vasaras skolas) Latvijas robežās.

Programmu publicēsim maija beigās Delnas mājas lapā. Jautājumu gadījumā lūgums sazināties ar vasaras skolas organizatori Līnu Leitāni, rakstot uz e-pastu lina.leitane@gmail.com vai zvanot +371 67285585.

Vasaras skolu atbalsta: Eiropas Komisija (projekta “Integritātes pakts – ES fondu finansējuma uzraudzība” ietvaros), Ziemeļvalstu ministru padome (projekta “Pretkorupcijas datu ekosistēmas veidošana Baltijā un Ziemeļvalstīs” ietvaros) un individuālie ziedotāji.

PIETEIKTIES

Izvērtēsim pieteikumus un rezultātus paziņosim 6. jūnijā.

Vasaras skolu par atklātības un pretkorupcijas jautājumiem Delna organizē jau ceturto gadu. Iepriekšējo gadu dalībnieki atzīst, ka ieguva noderīgus kontaktus, zināšanas un izpratni par politiskajiem procesiem un lēmumu pieņemšanu, kā arī jaunu skatījumu uz korupcijas jautājumiem. Viņi īpaši novērtēja nepiespiesto atmosfēru un praktiskos uzdevumus, kā arī iespējas trenēt personīgās prasmes, gūt pozitīvas emocijas, piedzīvojumus un jaunus kontaktus!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI