DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. maijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Valsts prezidents Rīgas pilī tiekas ar OECD ģenerālsekretāru

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

“Esmu gandarīts, ka manas prezidentūras laikā Latvijai ir izdevies sasniegt valsts attīstībai nozīmīgo mērķi – pievienošanos Ekonomiskās attīstības un sadarbības organizācijai (OECD). Vēlos pateikties jums, OECD ģenerālsekretāra kungs, par lielo atbalstu, ko Jūs sniedzāt Latvijai pievienošanās procesā,” 2019. gada 29. maijā Rīgas pilī tiekoties ar OECD ģenerālsekretāru Anhelu Guriju (Angel Gurria), uzsvēra Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

“Latvija augstu novērtē OECD ieguldījumu daudzu Latvijas politiku pilnveidošanai. Kaut arī Latvijas IKP uz vienu iedzīvotāju ir ievērojami tuvinājies OECD valstu vidējam līmenim, tomēr mums ir jāturpina aktīvs darbs, uzstādot arvien ambiciozākus mērķus, lai nodrošinātu mūsu valsts ilgtspējīgu attīstību un sabiedrības labklājību,” sacīja Valsts prezidents.

Tikšanās laikā puses pārrunāja OECD Ekonomikas un Vides pārskatos ietvertās rekomendācijas un Latvijas progresu ceļā uz iekļaujošu un ilgtspējīgu valsts attīstību, t.sk., sasniegto un turpmāk veicamo nevienlīdzības mazināšanā, ēnu ekonomikas apkarošanā, vides aizsardzībā, digitalizācijas un e-prasmju jomā, kā arī labas pārvaldības principu ievērošanā valsts kapitālsabiedrību pārvaldībā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI