DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. maijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Valdība un ārvalstu investori diskutēs par aktuālajiem izaicinājumiem ārvalstu investīciju piesaistē

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 31. maijā, notiks 23. Latvijas valdības un Ārvalstu investoru padomes Latvijā  (FICIL) augsta līmeņa tikšanās. Šī gada diskusiju mērķis būs Latvijas konkurētspējas veicināšana ārvalstu investīciju piesaistē un uzņēmējdarbības vides pilnveidošana.

Tikšanās laikā ar ārvalstu investoru padomes locekļiem valdība diskutēs par iespējām attīstīt augstas pievienotās vērtības ekonomiku, risinājumiem darbaspēka pieejamības problēmai un valsts pārvaldes efektivitātes uzlabošanu. Tāpat investori un Ministru kabineta pārstāvji spriedīs, kā efektivizēt uzņēmēju un valsts pārvaldes digitālo komunikāciju un uzlabot Latvijas starptautisko reputāciju saistībā ar pērn publiskoto Moneyval ziņojumu.

Latvijas valdības un FICIL tikšanos vadīs Ministru prezidents Krišjānis Kariņš un FICIL goda priekšsēdētāja Šarlote Norbija (Charlotte Norrby).

Latvijas valdības un FICIL augsta līmeņa tikšanās notiek kopš 1999. gada, to mērķis ir nodrošināt strukturētu informācijas un viedokļu apmaiņu starp investoriem un vietējiem politikas veidotājiem, lai uzlabotu uzņēmējdarbības vidi un sekmētu ārvalstu investīciju ieplūdi Latvijā. Latvijas valdības un FICIL ikgadējās sanāksmēs piedalās ministri, augsta līmeņa ierēdņi un FICIL biedru uzņēmumu vadītāji.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI