DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. maijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

NEPLP izsludina konkursu uz televīzijas raidījumu veidošanu par sabiedrībai nozīmīgām norisēm

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) izsludina konkursu uz televīzijas raidījumu (sižetu) veidošanu par sabiedrībai nozīmīgām norisēm un aktualitātēm, bērnu, jauniešu un reģionālo saturu komerciālajos elektroniskajos plašsaziņas līdzekļos.

Konkursa mērķis ir sabiedriskā pasūtījuma satura veidošana un programmu attīstība komerciālajos elektroniskajos plašsaziņas līdzekļos, lai visām sabiedrības grupām sniegtu plašu un daudzveidīgu informāciju, veidojot uzticamu nacionālo un reģionālo saturu, kas atbilst demokrātiskām vērtībām un stiprina Latvijas nacionālo kultūrtelpu.

No pretendentiem tiek sagaidīti televīzijas raidījumi (sižeti) par sabiedriski nozīmīgām norisēm un aktualitātēm, tostarp kultūru, izglītību, tiesībām, vidi, drošību, sportu, aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, ekonomiku, t.sk. ēnu ekonomikas samazināšanu, sabiedrības integrāciju, bērnu un jauniešu saturu, lai visām sabiedrības grupām sniegtu plašu un daudzveidīgu informāciju laika posmā no 2019.gada 1.augusta līdz 31.decembrim.

Konkursa kopējais finansējums ir EUR 200 000, ieskaitot PVN 21%, kuru pa daļām var piešķirt vairākiem elektroniskajiem plašsaziņas līdzekļiem.

Ar konkursa nolikumu var iepazīties NEPLP tīmekļvietnē www.neplpadome.lv, sadaļā “Komerciālie mediji”, “Komerciālās televīzijas”, „Izsludinātie konkursi”.

Konkursa dokumentu pieņemšanas termiņš noteikts līdz 2019.gada 17.jūnijam, plkst.12:00, Rīgā, Doma laukumā 8A.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI