DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. maijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

30.maijā Voleros notiks civilās aizsardzības mācības

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ceturtdien, 30. maijā, plkst. 10.00 SIA „Latvijas propāna gāze” eksporta bāzē „REGUS” (Zilā ielā 20, Rīgā) sāksies teorētiskās un praktiskās civilās aizsardzības mācības.

Mācības notiek, lai pārbaudītu un pilnveidotu izveidoto kārtību un pasākumus katastrofas draudu gadījumā, kas noteikti SIA „Latvijas propāna gāze” civilās aizsardzības plānā un ārpusobjekta civilās aizsardzības plānā, kā arī pārbaudītu sadarbību starp iesaistītajām institūcijām.

Civilās aizsardzības mācībās būs iesaistīts Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, Valsts policija, Valsts vides dienests, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, SIA „Latvijas propāna gāze”, Rīgas Pašvaldības policija, Ostas policija.

Iedzīvotāju ievērībai!

Šajā laikā operatīvo dienestu transportlīdzekļi pārvietosies ar ieslēgtiem skaņas un gaismas signāliem. Tiks iedarbināta SIA „Latvijas propāna gāze” trauksmes sirēna un civilās aizsardzības apziņošanas sistēma, kas paredzēta mācību dalībniekiem.

Voleru un Krievu salas apkaimē ir iespējami satiksmes ierobežojumi, jo mācību scenārijs paredz glābšanas darbos iesaistīt vairāku operatīvo dienestu transportlīdzekļus, bloķēt piekļuvi SIA „Latvijas propāna gāze” un evakuēt cilvēkus no notikuma vietas.

Uzņēmums atvainojas par sagādātajām neērtībām un lūdz iedzīvotājus ar sapratni izturēties pret iespējamajiem satiksmes ierobežojumiem un neņemt vērā skanošās sirēnas šajā laikā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI