DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. maijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Iekšlietu dienesti informē par sasniegto Valsts pārvaldes reformu plāna īstenošanā

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 24. maijā Iekšlietu ministrijā notika Valsts pārvaldes reformu plāna 2020 pasākumu īstenošanas darba grupas sanāksme, kurā piedalījās pārstāvji no ministrijas un tās padotībā esošajām iestādēm.

Valsts policijas Galvenās administratīvās pārvaldes priekšnieka vietnieks Normunds Grūbis informēja par Valsts pārvaldes reformu plāna 2020 realizāciju Valsts policijā. Darba grupa tika iepazīstināta ar Valsts policijas iecirkņu plānoto izvietojumu un kritērijiem, izvērtējot gan iedzīvotāju skaitu, gan valsts administratīvi teritoriālo iedalījumu.

Savukārt VUGD priekšnieka vietnieks Intars Zitāns prezentēja datu analīzes un vizualizācijas rīku – Latvijas karti, kas arī vizuāli ļauj veikt analīzi, piemēram, izvērtēt reaģēšanas  laiku uz notikumiem, atkarībā no dažādiem kritērijiem, kā arī analizēt citus datus, kas būtiski, lai iedzīvotājiem būtu nepārtraukti pieejams kvalitatīvs pakalpojums.

Valsts sekretārs Dimitrijs Trofīmovs atzinīgi novērtēja iekšlietu dienestu ieguldījumu Valsts pārvaldes reformu plāna īstenošanā, norādot, ka dienestu paveiktais izvērtējuma veikšanā rada pamatu pārdomātam un uz pierādījumiem balstītām pārmaiņām, kas pamatojas uz sabiedrības un personāla interesēm.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI