DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. maijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība
1
1

Mālpilī notiks ikgadējās Jaunsardzes sporta spēles

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

25. un 26. maijā Mālpilī, stadionā pie Mālpils sporta centra norisināsies ikgadējās Latvijas mēroga “Jaunsardzes sporta spēles 2019”, ko organizē Jaunsardzes un informācijas centrs sadarbībā ar Mālpils novada domi, lai veicinātu fizisko sagatavotību un sporta attīstību Jaunsardzē, noskaidrotu labākās komandas un noteiktu spēcīgākos sportistus jaunsargu vidū, kā arī veiktu jaunsargu atlasi Nacionālo bruņoto spēku un Baltijas karavīru sporta spēlēm.

Jaunsardzes sporta spēlēs šogad plāno piedalīties 240 jaunsargi no visām Jaunsardzes novadu nodaļām. Dalībniekiem vecumā no 17 līdz 21 gadam būs iespēja sacensties gan individuāli, gan komandās 9 sporta veidos – pludmales volejbols, strītbols, virves vilkšana, pneimatiskā šaušana, vasaras biatlona stafete, 1500m un 3000m skrējiens, tautas bumba, spēka un izturības daudzcīņa (crossfit), minifutbols “7 pret 7”.

25. maijā no plkst. 10.00 līdz 11.00 ir paredzēta dalībnieku ierašanās un reģistrēšanās. Svinīgā sporta spēļu atklāšana notiks plkst. 13.40, kurā jaunsargus uzrunās Jaunsardzes un informācijas centra pārstāvji. Sākot no plkst. 14.30 norisināsies individuālās un komandu sacensības iepriekšminētajos sporta veidos.

26. maijā no plkst. 9.15 līdz 13.00 norisināsies sacensību pusfināli un vēlāk, plkst. 14.00, notiks finālsacensības. Savukārt, plkst. 15.30 Mālpils sporta centra laukumā sāksies svinīgā Jaunsardzes sporta spēļu noslēguma un apbalvošanas ceremonija, kurā sporta spēļu dalībniekus un uzvarētājus sveiks aizsardzības ministrs Artis Pabriks un turpmākajiem sasniegumiem iedvesmos un balvas pasniegs bijušais Latvijas futbola izlases kapteinis, Latvijas futbola federācijas prezidents Kaspars Gorkšs.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI