DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. maijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

VNĪ iepazīstinās ar jauno stratēģiju un koncepciju “Nākotnes birojs”

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

“Piektdien, 24. maijā, plkst. 13.00 Latvijas Nacionālās bibliotēkas Izstāžu zālē I, Mūkusalas ielā 3, VAS “Valsts nekustamie īpašumi” (VNĪ) iepazīstinās ar uzņēmuma jauno stratēģiju, kā arī ar koncepciju “Nākotnes birojs”, kas paredz jaunu pieeju darba vides veidošanai publiskajā sektorā,” informē VNĪ Korporatīvās komunikācijas daļas vadītāja Inta Plūmiņa.

“Viens no galvenajiem VNĪ stratēģiskajiem fokusiem ir klientu apmierinātības palielināšana. Lai palīdzētu mūsu klientiem – valsts pārvaldes iestādēm – sasniegt mērķus, jau modernizējam klientu apkalpošanas procesu un uzsāksim ieviest principiāli jaunu pieeju darba vides izveidei publiskajā sektorā. Tieši tāpēc esam izveidojuši koncepciju “Nākotnes birojs”, kas ir mūsdienīgi darba vides plānošanas risinājumi atbilstoši katra klienta individuālajām vajadzībām,” skaidro VNĪ valdes priekšsēdētājs Andris Vārna.

Pasākumā piedalīsies Valsts kancelejas direktors Jānis Citskovskis, Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs Ēriks Eglītis, VNĪ valdes priekšsēdētājs Andris Vārna, VNĪ padomes priekšsēdētājs Mārtiņš Bičevskis.

Aicinām mediju pārstāvjus pieteikties dalībai pasākumā līdz 23. maija plkst. 12.00, rakstot uz e-pastu anete.kaleja@publicid.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 26600084 (Anete Kalēja).

VNĪ šobrīd īsteno 33 nozīmīgus attīstības projektus aptuveni 154 miljonu eiro apmērā un strādā pie 25 jaunām projektu idejām, lai nodrošinātu to, ka ilgtermiņā visas valsts sektora iestādes varētu strādāt mūsdienīgās, labi apsaimniekotās un energoefektīvās telpās. Uzņēmums nodrošina profesionālu nekustamo īpašumu apsaimniekošanu un pārvaldību ap 450 nekustamo īpašumu adresēm ar 1200 ēkām 1,1 milj. m2 platībā un vairāk nekā 4000 zemes īpašumu 10 milj. m2 platībā. Uzņēmums dibināts 1996. gadā, tā 100% akcionārs ir Finanšu ministrija.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI