DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. maijā, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Ceļa Jelgava–Iecava posmā no Jelgavas līdz Salgales pagastam šonedēļ klāj asfaltu

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sākot ar pirmdienu 20. maiju sāksies asfalta virskārtas ieklāšana uz autoceļa Jelgava–Iecava (P93) posmā no Jelgavas līdz Salgales pagasta robežai Ozolnieku novadā. Šī darba veikšanai tiks ieviestas satiksmes organizācijas izmaiņas Jelgavas apvedceļa (A8) krustojumā ar autoceļu Jelgava–Iecava (P93), bet autoceļa P93 remontposma (3,27.-8,94. km) izbraukšanai var būt nepieciešama aptuveni pusstunda.

Otrdien 21. maijā plānoti darbi posmā no Teteles kapiem līdz Salgales pagasta robežai (6,3.-9,0. km). Uz autoceļa P93 būs slēgta pārmaiņus viena brauktuves josla.

Trešdien un ceturtdien 22. un 23. maijā plānoti darbi posmā no Ānes līdz Smēdēm (4,3.-7,5. km). Būs slēgta nobrauktuve uz Āni (Celtnieku iela). Satiksme uz Āni un no Ānes tiks organizēta pa Jaunatnes ielu. Uz autoceļa P93 būs slēgta pārmaiņus viena brauktuves josla.

Piektdien un sestdien 24. un 25. maijā no rīta plānoti darbi posmā no Jelgavas apvedceļa (A8)  līdz Ānei (3,6.-4,8. km). Būs slēgta autoceļa P93 brauktuves labā josla un uzbrauktuve/nobrauktuve autoceļu P93 un A8 šķērsojuma mezglā – Jelgavas apvedceļa Iecavas  pusē. Satiksme mezglā noritēs pa uzbrauktuvi/nobrauktuvi Jelgavas apvedceļa Jelgavas pusē. Būs slēgta Jaunatnes ielas nobrauktuve Ānē, satiksme uz Āni/no Ānes pa Celtnieku ielu.

No sestdienas 25. maija līdz pirmdienas 27. maija rītam plānoti darbi posmā no Jelgavas pilsētas robežas līdz Ānei (3,2.-3,9. km). Būs slēgta autoceļa P93 brauktuves labā josla un uzbrauktuve/nobrauktuve autoceļu P93 un A8 šķērsojuma mezglā – Jelgavas apvedceļa Jelgavas  pusē. Satiksme mezglā noritēs pa uzbrauktuvi/nobrauktuvi Jelgavas apvedceļa Iecavas pusē.

Pirmdien 27. maijā plānoti darbi posmā no Jelgavas robežas līdz Ānei (3,2.-4,8. km). Būs slēgta autoceļa P93 brauktuves kreisā josla, tajā skaitā posmā pret nobrauktuvēm/uzbrauktuvēm a/c A8 un P93 šķērsojuma mezglā.
 
Vēršam uzmanību, ka darbu gaitā plānotajos datumos var būt izmaiņas.

Kā zināms, uz reģionālā autoceļa Jelgava–Iecava (P93) posmā no Jelgavas līdz Salgales pagasta robežai Ozolnieku novadā ir atsākušies būvdarbi. Līdz šim tur jau ir nomainīts salturīgais slānis un šķembu pamatne, ieklātas divas kārtas asfalta, vēl atlicis ieklāt virskārtu. Ir  pārbūvētas nobrauktuves uz Jelgavas apvedceļu, bet Jelgavā no tuvējām autobusu pieturvietām uz Ānes rajonu vēl atlicis izbūvēt apgaismotas gājēju ietves. Posmā tiks arī sakārtota ūdens novades sistēma. Būvdarbus veic SIA Strabag par līgumcenu 6,2 milj. eiro (ar PVN), ko līdzfinansē ERAF. Šovasar būvdarbi tiks pabeigti.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī VAS Latvijas Valsts ceļi mājaslapā  www.lvceli.lv  un navigācijas lietotnē Waze.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI