DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. maijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Politika

LTRK aicina uz Eiropas Parlamenta deputātu kandidātu debatēm

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aicina medijus uz Eiropas Parlamenta (EP) deputātu kandidātu debatēm, kas notiks trešdien, 22.maijā, plkst. 11:00, Uzņēmēju namā, Kr. Valdemāra ielā, Rīgā, lai uzzinātu deputātu redzējumu par Eiropas Savienības (ES) attīstību un biznesa vidi, kā arī klātienē uzdotu sev interesējošos jautājumus.

Politiskās partijas debatēs pārstāvēs Gatis Eglītis no Jaunās Konservatīvās partijas, Tatjana Ždanoka – Latvijas Krievu savienības, Edvards Smiltēns no Latvijas Reģionu apvienības, Edgars Tavars – Zaļo un zemnieku savienības, Zane Bērziņa – KPV LV, Gunta Anča – Progresīvie, Baiba Rubesa – Attīstībai/Par!, Andris Ameriks – Saskaņa, Roberts Zīle no Nacionālās Apvienības un Valdis Dombrivskis no Jaunās Vienotības.

Diskusijās kā eksperti piedalīsies LTRK prezidents Aigars Rostovskis un LTRK padomes locekļi Enno Ence un Didzis Mizis. Debates vadīts LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

Pasākumā tiks prezentētas arī apkopotās partiju un uzņēmēju atbildes uz LTRK iepriekš uzdotajiem aptaujas jautājumiem par līdzšinējo EP deputātu darbu un pieņemtajiem lēmumiem. Aptaujas ietvaros partijas un biznesa pārstāvji tika aicināti arī vērtēt Latvijas dalību ES, kā arī paust viedokli par EP atbalstītajām iniciatīvām un dalīties redzējumā par lietderīgu ES fondu izlietojumu dažādās jomās.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI