DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. maijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Uz autoceļa Rīga-Ērgļi posmā no Taurupes sākas remontdarbi

Publicēts pirms 4 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Uzsākti remontdarbi uz reģionālā autoceļa Rīga-Ērgļi (P4) posmā no Taurupes līdz krustojumam ar autoceļu Kliģene-Vecogre (V312) 9,94 km garumā. Būvdarbu laikā tur ir samazināts atļautais braukšanas ātrums līdz 70 km/h un 50 km/h.

Šajā ceļa posmā tiks veikts bedrīšu remonts un virsmas apstrāde, kā arī atjaunoti horizontālie ceļa apzīmējumi. Darbus veic ceļu būves firma SIA Binders, līguma summa ir 338 tūkst. eiro (ar PVN). Darbus plānots pabeigt 18. jūlijā.

Veicot virsmas apstrādi, uz asfalta tiek izlieta bitumena emulsija un secīgi izbērtas sīkšķembiņas, kas tiek pieveltņotas. Uzreiz pēc virsmas apstrādes ir liels lidojošu šķembiņu risks, tādēļ noteiktā ātruma ierobežojuma ievērošana ir pašu autovadītāju interesēs. Ja virsmas apstrādei paredzētā ceļa virsma nav gluda vai ir jūtamas rises, tad vispirms tiek labots ceļa profils - virsējo slāni frēzē, tiek izlīdzināti iesēdumi un laboti citi seguma defekti.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī VAS Latvijas Valsts ceļi mājaslapā www.lvceli.lv un navigācijas lietotnē Waze.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI