DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. maijā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Lauku attīstība

Notiks LOSP tikšanās ar Zemkopības ministru Kasparu Gerhardu

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

15.maijā plkst.12:00, Zemkopības ministrijas 23.stāva zālē notiks ikmēneša Lauksaimniecības organizāciju sadarbības padomes (LOSP) pārstāvju sapulce.

Sapulcē piedalīsies un par lauksaimniecības nozares aktualitātēm informēs, kā arī uz lauksaimnieku jautājumiem atbildes sniegs zemkopības ministrs (ZM) Kaspars Gerhards.

Turpinājumā Zemkopības ministrijas Valsts sekretāra vietniece Pārsla Rigonda Krieviņa, ZM Lauku attīstības atbalsta departamenta direktore Liene Jansone un Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Cimermanis sniegs apkopojumu pēc piecām reģionālajām konferencēm un tematiskajām darba grupām par jauno kopējas lauksaimniecības politikas (KLP) periodu.

LOSP valdes priekšsēdētājs Edgars Treibergs: “ Kopīgas diskusijas ir notikušas, ministrijas pārstāvji ir snieguši informāciju, savukārt lauksaimnieki ir uzklausījuši, kā arī darba grupās snieguši savu redzējumu. Tagad ir pats atbildīgākais posms, izvērtēt, salikt, saplānot, kas Latvijai kā valstij ir būtiskākais, lai mēs spētu iet uz priekšu un attīstīties. Protams, joprojām pastāvam uz to, lai Latvijas lauksaimniekiem tiktu nodrošināti taisnīgi un vienlīdzīgi atbalsta maksājumi, lai mēs spētu konkurēt uz vienādiem nosacījumiem, kas šobrīd tā joprojām nav, tāpēc sanāksmē diskutēsim un mēģināsim rast prioritāros KLP nākotnes attīstības virzienus.”

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI