DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. maijā, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Daugavpilī norisināsies NVA Vakanču gadatirgus

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šī gada 10. un 11. maijā Daugavpils Olimpiskajā centrā (Stadiona iela 1, Daugavpils) norisināsies Vakanču gadatirgus, kas tiek rīkots sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) izstādes „Uzņēmēju dienas Latgalē 2019” ietvaros. 10.maijā Vakanču gadatirgus būs atvērts darba meklētājiem no plkst. 10.00 līdz 18.00, bet 11.maijā – no plkst. 10.00 līdz 17.00. Ieeja NVA Vakanču gadatirgū ir bez maksas!

Vakanču gadatirgū Daugavpilī piedalīsies tādi uzņēmumi kā „Cabonline Customer Service Latvia”, „DLRR”, "EUTAXBACK.COM", „HR factor”, „Latvijas maiznieks”, "L-Ekspresis", "MAXIMA Latvija", „Norma-A” („Ecolines”), Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca, "SĀTYS gaļa i dasys". Darbs tiks piedāvāts apzaļumošanas strādniekiem, autobusa vadītājiem, ārstu palīgiem, cepējiem, gaļas produktu izgatavotājiem, gludināšanas operatoriem, inženieriem, kasieriem, maizes cepšanas iekārtu operatoriem, marķētājiem, mazgāšanas operatoriem, medicīnas māsām un māsu palīgiem, metālapstrādes darba galdu operatoriem, miesniekiem, mīklas izgatavotājiem, nodokļu konsultantam, nodokļu menedžerim, pārtikas produktu ražošanas operatoriem, ražošanas iekārtu operatoriem, remontatslēdzniekiem, ritošā sastāva atslēdzniekiem, sanitāriem, tehnologiem, telefonistiem, transporta darbiniekiem, vagonu detaļu tīrītājiem, vagona pavadoņiem, virpotājiem un citu profesiju pārstāvjiem.

Darba devēji, klātienē un vienuviet tiekoties ar darba meklētājiem, informēs par piedāvātā darba specifiku, nosacījumiem, atalgojumu un karjeras izaugsmes iespējām, kā arī notiks pirmās darba intervijas ar piemērotākajiem kandidātiem. Lai tikšanās ar darba devējiem un darba intervijas pasākumā būtu produktīvākas, darba meklētājiem ieteicams līdzi ņemt savu CV.

Vakanču gadatirgū darbosies NVA stends, tā apmeklētāji varēs saņemt informāciju par NVA reģistrētajām brīvajām darba vietām ne vien Daugavpilī un Latgalē, bet arī citās valsts pilsētās un reģionos, NVA speciālisti interesentiem sniegs konsultācijas par NVA pakalpojumiem un iespējām iesaistīties apmācības vai nodarbinātības pasākumos.

Vakanču gadatirgus visos valsts reģionos NVA organizē kopš 2013.gada pavasara, lai darba devējiem palīdzētu atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem – darbu.  Šogad Vakanču gadatirgi jau ir notikuši Liepājā, Jelgavā, Jēkabpilī, Preiļos, Rēzeknē un Valgā. 31.maijā Rīgā norisināsies šī pavasara noslēguma NVA Vakanču gadatirgus. Rudenī Vakanču gadatirgu NVA plāno rīkot Smiltenē.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI