DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. maijā, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Aicinām apmeklēt biznesa forumu “Inovācijas = veiksmīgs mūsdienu uzņēmums” Daugavpilī

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aicina apmeklēt biznesa forumu “Inovācijas = veiksmīgs mūsdienu uzņēmums”, kas tiek rīkots Biznesa un karjeras iespēju festivāla „Uzņēmēju dienas Latgalē 2019” ietvaros, kas notiks 10. un 11.maijā Daugavpils Olimpiskajā centrā.

Visas pirmās dienas garumā uz skatuves notiks biznesa forums, kur pirmo daļu moderēs LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš. Vispirms ar prezentāciju par Latvijas ekonomikas iespējām un izaicinājumiem 2019.gada uzstāsies AS Citadele banka ekonomists Mārtiņš Āboliņš. Savukārt pēc tam par Daugavpils inovatīvo uzņēmumu labas prakses piemēriem runās Daugavpils pilsētas domes Attīstības departamenta vadītāja Daina Krīviņa. Mārketinga akadēmijas lektors, biznesa konsultants un uzņēmējs Jānis Kļaviņš dalīsies zināšanās par to, kā inovācijas palīdz mainīties un domāt citādāk, savukārt Inovāciju Tehnoloģiju centra Izpētes nodaļas vadītāja Līga Brasliņa runās par mazo un vidējo uzņēmumu inovācijām, kā arī veidiem, kā tas ieviest pēc iespējas ātrāk un efektīvāk. Prezentāciju daļu noslēgs pazīstamais blogeris un TestDevLab Sabiedrisko attiecību direktors Kristaps Skutelis, stāstot par tehnoloģiju klātesamību un nozīmi mūsdienu procesos. Eksperti pēc individuālajām prezentācijām piedalīsies arī paneļdiskusijā, lai atbildētu uz klausītāju uzdotajiem jautājumiem.

Otro biznesa foruma daļu vadīs Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Daugavpils biznesa inkubatora vadītājs Andrejs Zelčs. Ar prezentācijā par finanšu trieciendevu uzņēmējdarbībā uzstāsies AS Citadele banka Mazo un vidējo uzņēmumu kredītu izvērtēšanas nodaļas vadītāja Laura Kovaļevska, kā arī finanšu institūcijas Altum Latgales nodaļas vadītāja Vita Pučka. Savukārt diskusijā par inovatīvu pieeju esošām lietām, izglītības nozīmi un spēju mācīties no savām un citu kļūdām piedalīsies vairāki uzņēmēji un eksperti.

„Uzņēmēju dienas Latgalē 2019” rīko LTRK sadarbībā ar Daugavpils pilsētas domi, Latgales Plānošanas reģions un AS Citadele banka. Informatīvais atbalstītājs radio “Alise Plus”. “Uzņēmēju dienas Latgalē 2019” pēc savas pamatbūtības ir izstāde, kuras mērķis ir veicināt uzņēmējdarbības vides attīstību Latgales reģionā.

Izstādē kā dalībniekus vienkopus pulcē uzņēmējus un izglītības iestādes no dažādām nozarēm, lai apmeklētājiem interaktīvā veidā būtu iespēja uzzināt par reģiona uzņēmumiem, to piedāvātajām vakancēm, pieprasītajām profesijām un apguves iespējām.

Foruma programma un iepriekšējā reģistrācija pieejama šeit: https://www.mitto.me/uznemeju-dienas-latgale-2019/programma

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI