DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. aprīlī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

NVA aicina darba devējus pieteikties dalībai Vakanču gadatirgū Daugavpilī

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Daugavpils filiāle aicina darba devējus pieteikties dalībai NVA Vakanču gadatirgū, kas šī gada 10. un 11.maijā norisināsies Daugavpils Olimpiskajā centrā Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) organizētās izstādes „Uzņēmēju dienas Latgalē 2019” ietvaros.

NVA Vakanču gadatirgus Daugavpilī ir lieliska iespēja Latgales reģiona darba devējiem atrast vajadzīgos darbiniekus, klātienē un vienuviet informējot darba meklētājus par brīvajām darba vietām, darba nosacījumiem un izaugsmes iespējām savos uzņēmumos, kā arī veicot pirmās darba intervijas ar piemērotākajiem kandidātiem.

Dalība NVA Vakanču gadatirgū ir bez maksas!

Pieteikties dalībai NVA Vakanču gadatirgū Daugavpilī darba devēji var elektroniski, aizpildot pieteikuma anketu šeit: https://forms.gle/iMk6151yLrHALcp29. Dalībnieku vietu skaits ir ierobežots! Papildu informācija, sazinoties ar NVA Daugavpils filiāles nodarbinātības organizatori Svetlanu Jerocku (tālr.: 65484368, mob. tālr.: 20243873, e-pasts: Svetlana.Jerocka@nva.gov.lv).

NVA Vakanču gadatirgus Daugavpils Olimpiskajā centrā darbosies divas dienas: 10.maijā tas būs atvērts darba meklētājiem no plkst. 10.00 līdz 18.00, bet 11.maijā – no plkst. 10.00 līdz 17.00.

Vakanču gadatirgus visos valsts reģionos NVA organizē kopš 2013.gada pavasara, lai darba devējiem palīdzētu atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem – darbu. Sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) rīkotie Vakanču gadatirgi šopavasar vēl norisināsies Jelgavā (26.aprīlī) un Daugavpilī (10. un 11.maijā), 3.maijā notiks Vakanču gadatirgus Rēzeknē, kas tiek organizēts sadarbībā ar vietējām pašvaldībām, bet 31.maijā darba meklētāji un darba devēji satiksies NVA Vakanču gadatirgū Rīgā. Šogad Vakanču gadatirgi jau ir notikuši Liepājā, Jēkabpilī, Jūrmalā, Preiļos un Valgā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI