DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. aprīlī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Šodien Latvijas Universitātē meistarklasē pulcēsies teju 100 biznesa ideju īpašnieki

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai palīdzētu biznesa ideju radītājiem un īpašniekiem īstenot ieceres, radot jēgpilnus produktus pārdošanai pasaules lielajos tirgos, šodien, 24. aprīlī, Latvijas Universitātē norisināsies atvērtā meistarklase “Kā savai biznesa idejai piesaistīt  uzmanību, investīcijas un pircējus?”. To vadīs ASV starpvalstu tirdzniecības eksperte Agnese Delatoni.

Meistarklase, ko pieteikušies apmeklēt teju 100 biznesa ideju lolotāji, īstenotāji kā no akadēmiskās, tā no uzņēmējdarbības vides no visas Latvijas, sniegs teorētisku ieskatu un praktiskus piemērus, atbildot uz šādiem jautājumiem:

  • Kā radīt jēgpilnu produktu un atrast tam vietu līdzvērtīgu produktu pārpilnajā tirgū?
  • Kāds ir mūsdienīgs produkta radīšanas cikls?
  • Kā nodrošināt sevi vietu starptautiskajā produkta izplatīšanas sistēmā?
  • Kā piesaistīt investorus idejām?
  • Kā izlauzties no “industriālās verdzības”, mūsdienīgi plānojot finanšu plūsmu un izvairoties no ierastākajām kļūdām tajā?
  • Praktiskā meistarklase ir vērsta uz zināšanu pārnesi un uzņēmējdarbības kompetenču stiprināšanu studējošajiem un pētniekiem.

Meistarklase norisināsies Latvijas Universitātes Zinātņu mājā, Rīgā, Pārdaugavā, Jelgavas ielā 3, trešdien, 24. aprīlī no plkst. 15.00 līdz plkst. 18.00.

Meistarklasi rīko Latvijas Universitātes Studiju attīstības un pārvaldības pilnveides programma un tā ir viens no pasākumiem, kas norisinās pateicoties Eiropas Sociālā fonda atbalstam Latvijas Universitātes īstenotam projektam SAM 8.2.3. “Labākas pārvaldības nodrošināšana Latvijas Universitātē”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI