DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. aprīlī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Ceturtdien Valsts policija būs sastopama Liepājas Jauniešu mājā

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ceturtdien, 25.aprīlī Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas dosies uz Liepājas Jauniešu māju Kungu ielā 24, kur no pulksten 13:30 interesentiem būs iespēja uzzināt par savām iespējām strādāt Valsts policijā, kā arī iepazīties ar Valsts policijas ekipējumu.

Par policistu var kļūt Latvijas Republikas pilsonis, vecumā no 18 – 40 gadiem, kurš nedrīkst būt sodīts par tīšu noziedzīgu nodarījumu. Tāpat ir vēl dažādas prasības, taču interesentiem par tām būs iespējams uzzināt klātienē tiekoties ar Valsts policijas amatpersonām.

Tāpat informējam, ka 26.aprīlī Valsts policijas koledžā,  Rīgā, Ezermalas ielā 10 no pulksten 09:00 norisināsies atvērto durvju diena! Atvērtajā durvju dienā interesentiem būs iespēja uzzināt visu par izglītības iespējām Valsts policijas koledžā, iestājpārbaudījumiem un nosacījumiem, kas jāņem vērā, lai uzsāktu dienestu Valsts policijā. Tāpat apmeklētāji varēs izmantot vienreizēju iespēju – aizpildīt vienu no iestājpārbaudījuma uzdevumiem – vērīguma un atmiņas pārbaudes testu.

Lai interesentiem rastos priekšstats par reālo ikdienas darbu Valsts policijā, tiks demonstrēti arī uzbrukuma atvairīšanas un aizsardzības paņēmieni, kā arī personu aizturēšana no automašīnām. Atvērto durvju dienas apmeklētāji varēs iepazīties ar vairāku policijas darba jomu pārstāvjiem, uzdot viņiem interesējošos jautājumus, kā arī vērot kinologa dienesta suņa Vatsona un hipologu dienesta zirga paraugdemonstrējumus, noņemt pirkstu nospiedumus, pārbaudīt loģisko domāšanu, atrodot izeju no kādas telpas, un šaušanas prasmes, kā arī iepazīt Valsts policijas tehniskos līdzekļus, tostarp automašīnu un Speciālo uzdevumu bataljona ekipējumu.

Dienas laikā apmeklētājiem tiks nodrošināta iespēja tikties ar Valsts policijas koledžas personālu, Studējošo pašpārvaldi un pašiem koledžas studentiem, lai noskaidrotu visus interesējošos jautājumus par dienestu un mācībām koledžā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI