DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. aprīlī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

10.aprīlī Preiļos norisināsies Vakanču gadatirgus

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šī gada 10.aprīlī no plkst.11.00 līdz 13.00 Preiļu novada Kultūras centrā (Raiņa bulvāris 28, Preiļi) norisināsies Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) un Preiļu novada Uzņēmējdarbības centra rīkotais Vakanču gadatirgus, kurā 22 darba devēji piedāvās gandrīz 700 brīvo darba vietu. Dalība NVA Vakanču gadatirgū ir bez maksas!

Vakanču gadatirgū Preiļos piedalīsies tādi darba devēji kā „Aja1”, „BioGus”, „Blueberry land”, „Čiekuriņi”, „Daugulis&Partneri”, „Deņevo”, „Eastcon AG LV”, „Galdniecība A”, „Lakijs”, „Lenoka”, „MAXIMA Latvija”, „Mego”, „Meža Rasas”, „M. J-Logistics”, Nacionālie Bruņotie spēki, Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīca, „Preiļu celtnieks”, „Preiļu saimnieks”, Preiļu slimnīca, Rīgas Tūrisma un radošas industrijas tehnikums, „Sencis” u.c. Darbs tiks piedāvāts apmetējiem, ārstiem, ārsta palīgiem, dārzeņu audzētājiem, galdniekiem un galdnieku palīgiem, karavīriem, kasieriem, kokapstrādes iekārtu operatoriem, konditoriem, krāsotājiem, lauksaimniecības strādniekiem, lentzāģa operatoriem, maizniekiem, mēbeļu tapsētājiem, medicīnas māsām un māsu palīgiem, mehanizētās slaukšanas operatoriem, metinātājiem, mūrniekiem, namdariem, palīgstrādniekiem, pārdevējiem, pavāriem, tirdzniecības zāles darbiniekiem, traktortehnikas vadītājiem, sanitāriem un citu profesiju pārstāvjiem.

Darba meklētāji, Vakanču gadatirgū klātienē tiekoties ar darba devējiem, varēs ne vien saņemt atbildes uz jautājumiem par piedāvāto darbu, tā nosacījumiem un karjeras izaugsmes iespējām, bet arī piedalīties darba intervijās. Dodoties uz Vakanču gadatirgu, darba meklētājiem iesakām līdzi ņemt savu CV.

NVA stenda apmeklētāji Vakanču gadatirgū Preiļos varēs uzzināt, kādas NVA reģistrētās aktuālās brīvās darba vietas darba devēji piedāvā ne vien Preiļos un Latgalē, bet arī citos valsts reģionos. NVA Preiļu filiāles darbinieki interesentiem sniegs konsultācijas par NVA pakalpojumiem un iespējām iesaistīties apmācības vai nodarbinātības pasākumos.

Vakanču gadatirgus visos valsts reģionos NVA organizē kopš 2013.gada pavasara, lai darba devējiem palīdzētu atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem – darbu. Sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) rīkotie Vakanču gadatirgi šogad norisināsies Jelgavā (26.aprīlī) un Daugavpilī (10. un 11.maijā), 9.aprīlī NVA piedalās Jūrmalas pašvaldības rīkotajā Vakanču gadatirgū, bet 3.maijā notiks Vakanču gadatirgus Rēzeknē, kas tiek organizēts sadarbībā ar vietējām pašvaldībām. 11.aprīlī sadarbībā ar Igaunijas Bezdarba apdrošināšanas fondu Valgā tiks rīkots „Livonijas darba tirgus”. Šopavasar Vakanču gadatirgi jau ir notikuši Liepājā un Jēkabpilī. Rudenī NVA Vakanču gadatirgi plānoti Smiltenē un Rīgā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI