DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. aprīlī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

NVA aicina darba devējus pieteikties dalībai Vakanču gadatirgū Jelgavā

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) aicina darba devējus pieteikties dalībai NVA Vakanču gadatirgū, kas šī gada 26.aprīlī no plkst. 10.00 līdz 16.00 norisināsies Zemgales Olimpiskajā centrā (Kronvalda iela 24, Jelgava).

Vakanču gadatirgus ir lieliska iespēja darba devējiem atrast vajadzīgos darbiniekus, klātienē un vienuviet informējot darba meklētājus par brīvajām darba vietām, darba nosacījumiem un izaugsmes iespējām savos uzņēmumos, kā arī veicot pirmās darba intervijas ar piemērotākajiem kandidātiem.  Dalība NVA Vakanču gadatirgū ir bez maksas!

Pieteikties NVA Vakanču gadatirgum Jelgavā darba devēji var, aizpildot pieteikuma anketu, kas atrodama NVA tīmekļvietnes Jelgavas filiāles sadaļā, un nosūtot to uz e-pastu jelgava@nva.gov.lv vai sazinoties ar NVA Jelgavas filiāles nodarbinātības organizatori Jūliju Lovkovu (tālr. 63026686, mob. 28664379, e-pasts Julija.Lovkova@nva.gov.lv). Darba devēju pieteikumus tiek plānots pieņemt līdz 18.aprīlim, taču jāņem vērā, ka vietu skaits Vakanču gadatirgū ir ierobežots!

Vakanču gadatirgu Jelgavā 26.aprīlī NVA rīko sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) izstādes „Uzņēmēju dienas Zemgalē 2019” ietvaros.

Lai darba devējiem palīdzētu atrast vajadzīgos darbiniekus, bet darba meklētājiem – darbu, NVA ik gadu organizē Vakanču gadatirgus visos valsts reģionos. Sadarbībā ar LTRK rīkotie Vakanču gadatirgi šopavasar vēl norisināsies Jelgavā (26.04.) un Daugavpilī (10.05.,11.05.), savukārt kopā ar vietējām pašvaldībām Vakanču gadatirgi tiks organizēti Preiļos (10.04.) un Rēzeknē (03.05.). 5.aprīlī NVA Vakanču gadatirgus notiks Jēkabpilī, bet 9.aprīlī NVA piedalīsies Vakanču gadatirgū Jūrmalā. 11.aprīlī sadarbībā ar Igaunijas Bezdarba apdrošināšanas fondu Valgā norisināsies „Livonijas darba tirgus”. Rudenī NVA Vakanču gadatirgi plānoti Smiltenē un Rīgā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI