DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. martā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tiesu sistēma

Ievēl jaunu Latvijas Zvērinātu tiesu izpildītāju padomi un tās priekšsēdētāju – Ivetu Kruku

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 22. martā, notikušajā Latvijas zvērinātu tiesu izpildītāju kopsapulcē ir ievēlēta jauna padome, bet par padomes priekšsēdētāju ievēlēta Zemgales apgabaltiesas zvērināta tiesu izpildītāja Iveta Kruka, kura līdz šim pildīja padomes priekšsēdētāja vietnieces pienākumus.

Savukārt par padomes priekšsēdētājas vietnieku ievēlēts līdzšinējais padomes priekšsēdētājs un Rīgas apgabaltiesas zvērināts tiesu izpildītājs Andris Spore. Padomes locekļa pienākumus turpinās pildīt Rīgas apgabaltiesas zvērināts tiesu izpildītājs Ginters Hmeļevskis, Latgales apgabaltiesas zvērināta tiesu izpildītāja Anita Kalniņa un Kurzemes apgabaltiesas zvērināta tiesu izpildītāja Dace Cgojeva. Tāpat padomē ievēlēta Vidzemes apgabaltiesas zvērināta tiesu izpildītāja Vineta Riseva un Rīgas apgabaltiesas zvērināta tiesu izpildītāja Katrīna Baltalksne.

Savukārt tiesu izpildītāju disciplinārlietu komisijā ievēlēts Rīgas apgabaltiesas zvērināts tiesu izpildītājs Jānis Jonas.

Jaunās padomes pirmā sēde notiks 2019. gada 5. aprīlī.

Tiesu izpildītāji ir valsts amatpersonas, kuru pienākums ir panākt tiesu spriedumu izpildi aizskartās puses, valsts un sabiedrības interesēs. Latvijas Zvērinātu tiesu izpildītāju padomes pienākums ir rūpēties par nozares pārstāvju profesionalitāti un publiski pārstāvēt viņu viedokli.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI