DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. martā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Valsts policija Talsu novadā aiztur sievieti, no nelegālās aprites izņemti 45 tūkstoši cigarešu un nelegālais alkohols

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Talsu iecirkņa amatpersonas šā gada februāra beigās uz aizdomu pamata par nelikumīgu alkoholisko dzērienu glabāšanu un realizēšanu Talsu novadā aizturēja sievieti, kura jau iepriekš vairākkārt ir nonākusi policijas redzeslokā par līdzīga rakstura noziedzīgiem nodarījumiem.

Kratīšanas rezultātā vairākos sievietes īpašumos Talsu novadā tika izņemti 426 litri alkohola un 45 000 cigaretes bez Latvijas Republikas akcīzes markām – 15 tūkstoši cigaretes “NZ” un 30 tūkstoši cigaretes “Fest”. Tāpat ir uzlikti pieci aresti nekustamiem īpašumiem, trīs aresti automašīnām un viens – naudas līdzekļiem.

Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess par nelikumīgu alkoholisko dzērienu glabāšanu un realizēšanu ievērojamā apmērā. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Valsts policija uz aizdomu pamata par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu aizturēja 1959.gadā dzimušu sievieti, kura jau vairākkārt ir nonākusi policijas redzeslokā par līdzīga rakstura noziedzīgiem nodarījumiem un tikusi sodīta. Sievietei ir piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI