DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. martā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Šonakt Rīgā dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 18.marta plkst. 6.30 līdz 19.marta plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 33 izsaukumus – 10 uz ugunsgrēku dzēšanu, tostarp vienu uz kūlas ugunsgrēku, un 18 uz glābšanas darbiem, bet pieci no izsaukumiem bija maldinājumi.

Šonakt plkst. 3.08 ugunsdzēsēji glābēji steidzas uz izsaukumu Kristapa ielā Rīgā, kur, saskaņā ar sākotnējo informāciju, dega ēkas fasāde. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka deg divstāvu dzīvojamās mājas fasāde, otrais stāvs, jumts, piebūve un blakus esošā vieglā automašīna. Ugunsgrēka kopēja platība bija  270m2. Pirms VUGD ierašanas no ēkas bija evakuējušies divi cilvēki. Plkst.7.20 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sodrēji dūmvadā, kūla, ēkas ārsiena un elektrosadales skapis 5m2 platībā, sadzīves mantas un elektroinstalācijas vadi, vieglā automašīna, gāzes plīts dzīvoklī un gāzes padeves caurule, neapsaimniekota ēka.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI