DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. martā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

NVA aicina darba devējus pieteikties dalībai Livonijas darba gadatirgū Valgā

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šī gada 11.aprīlī no plkst. 11.00 līdz 14.00 Valgas Kultūras un interešu centrā  (Kesk 1, Valga, Igaunija) norisināsies Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) un Igaunijas bezdarba apdrošināšanas fonda (Eesti Töötukassa) rīkotais Livonijas darba gadatirgus “LIIVIMAA 2019”.

Livonijas darba gadatirgus ir lieliska iespēja darba devējiem gan prezentēt savus uzņēmumus, veicinot to atpazīstamību, gan atrast vajadzīgos darbiniekus, klātienē un vienuviet informējot Dienvidigaunijas un Ziemeļlatvijas darba meklētājus par brīvajām darba vietām, darba nosacījumiem un izaugsmes iespējām savos uzņēmumos, kā arī veicot pirmās darba intervijas ar piemērotākajiem kandidātiem.

Aicinām piedalīties darba gadatirgū Valgā ne vien tos darba devējus, kuriem darbinieki nepieciešami pēc iespējas ātrāk, bet arī tos, kuri brīvās darba vietas piedāvās tuvākajā laikā. Dalība darba gadatirgū ir bez maksas!

Lai piedalītos Livonijas darba gadatirgū Valgā, darba devējiem ir jāsazinās ar NVA Valmieras filiāles nodarbinātības organizatori Lindu Ščerbani (mob.tālr. 25685261, Linda.Scerbane@nva.gov.lv) vai nodarbinātības organizatori Antru Tomu (tālr. 64220764, mob.tālr. 26480777, Antra.Toma@nva.gov.lv). Darba devēju reģistrācija dalībai darba gadatirgū LIIVIMAA 2019 notiek līdz 29.martam vai līdz brīdim, kad visas dalībnieku vietas tiks aizņemtas.

Darba gadatirgū “LIIVIMAA 2019” būs satiekami arī Latvijas un Igaunijas nodarbinātības dienestu pārstāvji, kuri informēs par pakalpojumiem darba devējiem un darba meklētājiem, kā arī par darba un mācību iespējām Latvijā, Igaunijā un citās Eiropas valstīs.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI