DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. martā, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

„Uzņēmēju dienas Kurzemē 2019” ietvaros LTRK aicina uz biznesa forumu

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) „Uzņēmēju dienas Kurzemē 2019” ietvaros 22.martā plkst. 12:00 Liepājas Olimpiskajā centrā, Brīvības ielā 39, Liepājā, aicina uz biznesa forumu “Tehnoloģijas biznesā – izaicinājumi, ekspektācijas un to nepieciešamība”, kur eksperti diskutēs par mūsdienīgu uzņēmējdarbību un galvenajām tendencēm.

Pēc svinīgās “Uzņēmēju dienas Kurzemē 2019” atklāšanas plkst. 11:00, kur piedalīsies Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Vilnītis, LTRK prezidents Aigars Rostovskis, Liepājas Speciālās Ekonomiskās zonas (SEZ) Pārvaldnieka vietnieks attīstības jautājumos Uldis Hmieļevskis, Citadele bankas Privātpersonu apkalpošanas direkcijas vadītāja Anna Fišere-Kaļķe un Nodarbinātības Valsts aģentūras Liepājas filiāles vadītāja Dace Baumane, sāksies biznesa forums, ko moderēs LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

“Šogad “Uzņēmēju dienas Kurzemē 2019” biznesa foruma programma ir veidota tā, lai būtu maksimāli noderīga uzņēmējiem, jo aptver daudz aktuālu tēmu, tostarp tehnoloģijas, IT, kā arī personālvadību. Aicinu ikvienu piedalīties, lai tādējādi kopā gūtu jaunas atziņas un pieredzi,” saka LTRK prezidents Aigars Rostovskis.

Ar prezentāciju foruma pirmajā daļā par Liepājas SEZ attīstību uzstāsies pārvaldnieka vietnieks attīstības jautājumos Uldis Hmieļevskis, savukārt Citadele bankas ekonomists Mārtiņš Āboliņš stāstīs par uzņēmējdarbības attīstības tendencēm Latvijā un pasaulē. “ELKO EP Baltics” vadītājs Gļebs Kiseļovs runās par ēku automatizēšanu, savukārt “TestDevLab” sabiedrisko attiecību direktors Kristaps Skutelis uzstāsies ar prezentāciju “Tehnoloģiju klātesamība un nozīme mūsdienu procesos”. Uzņēmuma “Darba Guru” vadītāja Inga Daliba savukārt stāstīs par personāla meklēšanu ar sociālo tīklu starpniecību, bet “IT Wffle Meetup” pārstāve Agate Ambulte runās par Kurzemes IT komūnas attīstību. Pēc tam eksperti piedalīsies paneļdiskusijā, lai atbildētu uz klātesošo jautājumiem un to, kā tehnoloģijas biznesā ar palīdzēt, veicinot produktivitāti un to, kādēļ tās vispār ir nepieciešamas.

Biznesa foruma otrā daļa veltīta dažādu nozaru diskusijām: par transporta un informācijas komunikāciju tehnoloģiju jomām, savukārt pēc tam mazie un vidējie uzņēmumi tiks iepazīstināti ar Citadele bankas un finanšu institūcijas Altum sagatavoto informāciju jeb “Finanšu trieciendeva MVU”. Tāpat gan uzņēmēji, gan citi interesenti aicināti uzzināt par e-paraksta piedāvātajām iespējām ar viedtālruņa palīdzību, lai pēc tam apgūtu zīmolvadību kopā ar ekspertiem.  

Aicinām forumam reģistrēties laikus, izmantojot tiešsaistes rīku: https://www.mitto.me/uznemeju-dienas-2019/programma. Plašāka informācija www.chamber.lv

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI