DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. martā, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Notikusi Liepājas vēstnešu atlase

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šonedēļ Liepājā norisinājās pilsētas kampaņas “Izvējojies Liepājā!” vēstnešu atlase, kur kopumā no 84 saņemtajiem pieteikumiem, pilsētas pārstāvji klātienē tikās ar 15 pretendentiem.

Žūrijas komisija, kuras sastāvā bija Liepājas pilsētas izpilddirektors Ronalds Fricbergs, SIA “Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs” vadītāja Inta Šoriņa, dziesminiece Maija Kalniņa, pasākumu rīkotāja un jaunā liepājniece Sindija Vilde un Liepājas pilsētas sabiedrisko attiecību un mārketinga vadītāja Zita Lazdāne, klātienē koncertzālē “Lielais dzintars” tikās ar potenciālajiem vēstnešiem, lai izvēlētos piecus piemērotākos kandidātus.

Kā pēc atlases kārtas atzina žūrijas komisijas pārstāvji – dienas garumā tiekoties ar liepājniekiem, kuri vēlas kļūt par pilsētas vēstnešiem, valdīja ļoti patīkama un pozitīva gaisotne un dalībnieki bija ļoti dažādi, ar aizraujošām interesēm un patiesu vēlmi parādīt dažādo Liepāju viesiem.

Lai gan žūrijas locekļiem uzdevums ir izvēlēties tikai piecus cilvēkus, klātienē tiekoties ar liepājniekiem, kļuva skaidrs, ka izvēle būs ļoti grūta un, iespējams, piedalīties kampaņā tiks dota iespēja vairāk nekā pieciem liepājniekiem. Žūrija savu lēmumu paziņos līdz 15. martam.

Kā ziņots iepriekš, Liepāju izrādīt viesiem var paši liepājnieki, tādēļ jaunajā tūrisma sezonā Liepājas pilsēta aicināja iesaistīties iedzīvotājus, kuri bija gatavi iepazīstināt viesus ar labākajām atpūtas un izklaides iespējām pilsētā.

Plānots, ka Liepājas pilsēta vasaras un rudens sezonā kādam no interesentiem uzdāvinās nedēļas nogales izvējošanos piecās kategorijās: kultūras baudītāji, aktīvās atpūtas un sporta piekritēji, nedēļas nogale draudzenēm, atpūta ģimenei ar bērniem un jauniešu atpūta. Katrai kategorijai tiek meklēts viens piemērotākais vēstnesis – tā var būt gan ģimene, gan draugu kompānija, gan cilvēks viens pats. Svarīgākā ir vēlme uzņemt viesus un trīs dienu garumā pastāstīt par pilsētu un to izrādīt.

No liepājniekiem – vēstnešiem tiek sagaidīts, ka viņi trīs dienu garumā iepazīstinās ar plašo atpūtas piedāvājumu un parādīs labāko, ko iespējams darīt nedēļas nogalē Liepājā. Liepājas pilsēta kopā ar tūrisma uzņēmējiem viesiem nodrošinās naktsmājas, ēdināšanas iespējas un segs ieejas maksu apskates objektos vai pasākumos.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI