DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. martā, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Iekšlietu ministrs iepazīšanās vizītē apmeklē Valsts policijas Kriminālistikas pārvaldi

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 1. martā, iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens iepazīšanās vizītē apmeklēja Valsts policijas Kriminālistikas pārvaldi, lai iepazītos ar situāciju pārvaldē, iepazītos ar darbiniekiem un novērtētu personāla darba apstākļus un kapacitāti.

“Es redzu, ka tie projekti, kas ir, iesākti ir jāturpina, kā arī vēlos akcentēt to, ka nepieciešams aktualizēt dažādas tēmas, piemēram, tiesu ekspertu apmācības programmu uz daļu no nepieciešamajiem amatiem,” pauda iekšlietu ministrs. Ministrs atzinīgi vērtēja projektus, kas ir jau izstrādāti, piemēram, šautuvē, bet atsevišķās pozīcijās jāveic nelieli uzlabojumi, kas uzlabotu darbinieku darba apstākļus.

Tāpat, tiekoties ar pārvaldes darbiniekiem un vadību, tika uzsvērts tas, ka ir jāmazina rindas uz ekspertīžu veikšanu. Pārvaldes vadība šo jautājumu risina ar dažādiem regulējumiem, kas reizē atvieglo arī eksperta darbu gan pārvaldē, gan notikuma vietā.

Tikšanās tika aizvadīta pozitīvā gaisotnē, ministrs apzināja esošo situāciju pārvaldes telpās, kā arī sarunās ar darbiniekiem tika iezīmētas pārvaldes attīstības tendences, lai kopīgi veidotu darba efektivitāti.

Iekšlietu ministra iepazīšanās vizītes dažādās Iekšlietu ministrijas struktūrās notiek regulāri, lai pēc iespējas labāk varētu iepazīties ar situāciju nozarē un aprunātos ar darbiniekiem.

Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens pateicas Kriminālistikas pārvaldes darbiniekiem par entuziasmu un līdz šim ieguldīto darbu nozares attīstībā un stiprināšanā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI