DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. februārī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Rīdzinieki aicināti pieteikties pašvaldības organizētajiem latviešu valodas apguves kursiem

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No pirmdienas, 11. februāra, Rīgas iedzīvotāji var pieteikties pašvaldības organizētajiem latviešu valodas apguves bezmaksas kursiem.

Bez maksas latviešu valodu A vai B līmenī varēs mācīties tie rīdzinieki, kuri savu dzīvesvietu ir deklarējuši Rīgā, nav skolēni vai bezdarbnieki.

Lai apzinātu organizācijas, kas 2019. gadā varētu nodrošināt iespēju pieaugušajiem Rīgas iedzīvotājiem apgūt latviešu valodu A un B līmenī, tika organizēts projektu konkurss „Latviešu valodas apguves kursu organizēšana un īstenošana Rīgas pilsētas iedzīvotājiem”. Konkursa rezultātā tiks īstenoti septiņi projekti par kopējo summu 138 000 eiro, tajā skaitā Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta finansējums 131 000 eiro.

Informācija pretendentiem par pieteikšanos, tajā skaitā kontakttālrunis un izglītības iestādes atrašanās vieta, no 11. februāra pieejama interneta vietnē: www.iksd.riga.lv. Valodas apmācības vieta Rīgas iedzīvotājiem ir jāizvēlas pašiem, atbilstoši interneta vietnē pievienotajam sarakstam, un jāpiesakās organizācijās elektroniski vai pa norādīto tālruni.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI