DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. februārī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

Ilze Viņķele tiksies ar EK priekšsēdētāja vietnieku Valdi Dombrovski

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ceturtdien, 7.februārī, plkst. 10.00 veselības ministre Ilze Viņķele tiksies ar Eiropas Komisijas priekšsēdētāja vietnieku Valdi Dombrovski, lai pārrunātu reformu turpinājumu veselības aprūpes jomā.

Ministre ar V. Dombrovski pārrunās jautājums saistībā ar cilvēkresursu nodrošināšanu nozarē, mediķu atalgojumu, veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību reģionos, ieguldījumiem ārstniecības iestādēs un ārstniecības personu tālākizglītībā, kā arī plānoto attiecībā uz veselības pakalpojumu dalīšana divos grozos.

Latvija iepriekš no EK bija saņēmusi rekomendācijas, tai skaitā attiecībā uz reformu turpinājumu veselības aprūpes jomā. Katru gadu EK sagatavo ikgadējo izaugsmes ziņojumu Eiropas semestra ietvaros. Tas ir Eiropas Savienības (ES) ekonomiskas pārvaldības process, kas ir organizēts viena gada cikla ietvaros. Tā mērķis ir izvērtēt ekonomisko situāciju gan ES, gan atsevišķi katrā ES dalībvalstī, kā arī sniegt rekomendācijas ES dalībvalstīm to ekonomiskās politikas īstenošanai un stiprināšanai.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI