DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. februārī, 2019
Lasīšanai: 1 minūte
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Ieviešot Moneyval rekomendācijas, Pretterorisma centra ekspertu konsultatīvo padomi papildina ar finanšu nozares pārstāvjiem

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Otrdien, 5.februārī Ministru kabinets pieņēma grozījumus Ministru kabineta 2005. gada 22. novembra noteikumos Nr. 880 "Pretterorisma centra ekspertu konsultatīvās padomes nolikums", papildinot Pretterorisma centra ekspertu konsultatīvo padomi ar Finanšu ministrijas pārstāvi un Finanšu un kapitāla tirgus komisijas pārstāvi.

Minētās izmaiņas veiktas saistībā ar Pasākumu plānu noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas un terorisma finansēšanas novēršanai laikaposmam līdz 2019. gada 31. decembrim, kura 9. rīcības virzienā “Terorisma finansēšanas izmeklēšana un kriminālvajāšana” ir paredzēts palielināt izpratni iesaistīto institūciju starpā par vēl izmeklēšanā esošām terorisma finansēšanas lietām vai pārbaudēm. Pasākumu plāns izveidots atbilstoši Eiropas Padomes naudas atmazgāšanas un terorisma finansēšanas novēršanas pasākumu novērtēšanas ekspertu komitejas (Moneyval) rekomendācijām Latvijai.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI