DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Kuldīgas novada pašvaldība
Ineta Zvirbule, Nekustamo īpašumu nodaļas nekustamo īpašumu speciāliste
24. janvārī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Aicina pieteikties Ēnu dienai

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Kuldīgas novada pašvaldība arī šogad piedalīsies karjeras izglītības akcijā “Ēnu diena”. Kuldīgas novada Domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa un pašvaldības speciālisti “ēnas” gaidīs 13. februārī plkst. 9.00.

Aicinām “ēnas” pieteikties līdz 11. februārim, rakstot uz e-pastu karlis.komarovskis@kuldiga.lv . E-pastā lūdzam norādīt, kuru amatpersonu vai speciālistu vēlaties “ēnot”, kā arī uzrakstīt nelielu aprakstu, ar kādu mērķi gribat to darīt. Informācija par Kuldīgas novada pašvaldības vadību, nodaļām un speciālistiem atrodama šeit: https://www.kuldiga.lv/lv/pasvaldiba/kuldigas-novada-pasvaldibas-kontakti

Ēnu dienas akcijā kā “ēnu devējs” var piedalīties jebkurš uzņēmums, organizācija vai institūcija, bet par darbinieka ēnu var kļūt ikviens 1.–12. klases skolēns. Pērn kādu uzņēmēju, politiķi vai amatpersonu ēnot izvēlējās 49 tūkstoši jauniešu.

Jauniešu biznesa un karjeras izglītības veidotājs, biedrība “Junior Achievement Latvija” šo karjeras izglītības pasākumu organizē 18 gadus.  Ēnu dienā skolēni visā Latvijā apmeklē kādu darbavietu un vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu. Karjeras izglītības pasākuma mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām un specifiku, lai palīdzētu jauniešiem izdarīt karjeras izvēli.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI