DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. janvārī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tiesu sistēma
2
2

LV portāls piedāvā jaunu sadaļu - “Brexit”

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

29. martā noslēgsies divu gadu periods, kopš Apvienotās Karalistes paziņojuma par izstāšanos no EIropas Savienības (ES). Līdz attiecību modeļa maiņai atlikušas vien 10 nedēļas. Lai palīdzētu iedzīvotajiem orientēties gaidāmajās izmaiņās nacionālajos tiesību aktos, LV portāls (lvportals.lv) atklāj jaunu satura sadaļu “Brexit”.

Šobrīd skaidrības par “Brexit” praktisko norisi nav, jo šonedēļ Apvienotās Karalistes Pārstāvju palāta ar pārliecinošu balsu vairākumu neatbalstīja nepilnus divus gadus ilgās un smagās sarunās ar ES panākto izstāšanās līguma projektu.

Izmaiņas, ko viesīs Lielbritānijas izstāšanās no ES, skars gan Latvijas iedzīvotājus kopumā, gan uzņēmējus, gan Latvijas diasporu Apvienotajā Karalistē. Lai informētu par pārmaiņām un skaidrotu to būtību, LV portāls izveidojis tematisku sadaļu “Brexit”.

“Lielbritānijas izstāšanās no Eiropas Savienības jo sevišķi pārejas posmā, protams, var radīt zināmas neērtības cilvēkiem. Mūsu mērķis ir nodrošināt uzticamu ceļvedi ikvienam, skaidrojot, kā pareizāk rīkoties, kur saņemt nepieciešamo atbalstu vai padomu,” jaunās satura sadaļas lomu raksturo LV portāla galvenais redaktors Guntis Ščerbinskis.

Sadaļā būs pieejami LV portāla skaidrojumi par tiesību aktiem un regulējumu, kas pieņemts saistībā ar “Brexit”. Šeit vienuviet apkopota arī valsts iestāžu sniegtā informācija. Tāpat iedzīvotājiem ir iespēja saņemt atbildes uz neskaidrajiem jautājumiem, izmantojot LV portāla E-konsultāciju rīku.

Labs saturs
2
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI