DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. janvārī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība
1
1

Sadarbības līgums starp Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmiju un AS “Latvijas Finieris”

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

16. janvārī tika noslēgts jauns un daudzsološs sadarbības līgums starp Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmiju (JVLMA) un AS “Latvijas Finieris”. Tā mērķis ir atbalstīt studentu profesionālās pilnveides procesu un radošo darbību atbilstoši izglītības jomas specifikai atskaņotājmākslas, dejas, pedagoģijas un pētniecības virzienos. Tā ir iespēja jaunajiem talantiem iegūt finansiālu atbalstu dažādu aktivitāšu īstenošanai – dalībai starptautiskos konkursos, semināros, meistarklasēs, pētniecības un citos projektos.

Tikšanās laikā AS “Latvijas Finieris” valdes loceklis Mārtiņš Lācis pauda labvēlīgu nostāju par jaundibināto sadarbību ar JVLMA: “Mēs esam pārliecināti, ka, atbalstot talantīgākos studentus, mēs ieguldām nākamajās kultūras personībās. Tieši viņi būs tie, kas stiprinās kultūras tradīcijas pašu zemē un turpinās nest Latvijas vārdu pasaulē.”

11. janvārī JVLMA nosvinēja savu 99. jubileju un šobrīd jau ar skatu raugās simtgades virzienā. Šis ir viens no daudzajiem notikumiem, ievadot simtgades sezonu.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI