DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. janvārī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses
1
1

Uzņēmējus aicina uz semināru par ERAB atbalstu un investīciju iespējām

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Otrdien, 5. februārī, Rīgā notiks Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankas (ERAB) un Finanšu ministrijas (FM) rīkots seminārs par ERAB sniegtajām iespējām un līdzšinējo pieredzi energoefektivitātes projektu finansēšanā, uzņēmumu darbības attīstībai un paplašināšanai ārvalstīs, kā arī alternatīvu ārējā finansējuma veidu piesaistē, tai skaitā caur vērtspapīru emisiju vai akciju kotēšanu fondu biržā. Uz semināru aicināti uzņēmēji, valsts, pašvaldību un to uzņēmumu pārstāvji.

Semināra mērķis ir informēt jebkuras nozares Latvijas vidējos un lielos uzņēmumus, tai skaitā valsts un pašvaldību uzņēmumus, kā arī pašvaldību pārstāvjus un finanšu konsultantus par ERAB atbalsta iespējām. Semināra ietvaros paredzētas divas sesijas – par energoefektivitātes projektu finansēšanu un finansējuma piesaisti uzņēmumu darbības paplašināšanai, kurās ERAB, valsts un privātā sektora eksperti dalīsies pieredzē un diskutēs par praktiskiem risinājumiem attiecīgajā jomā.

ERAB eksperti būs pieejami arī atsevišķām divpusējām sarunām par iespējamo sadarbību uzreiz pēc semināra, kā arī nākamajā dienā, 6. februārī, Rīgā.

Seminārs “ERAB atbalsts un investīciju iespējas energoefektivitātes projektu īstenošanā un valsts, pašvaldību un privāto uzņēmumu darbības paplašināšanā” organizēts sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) un AS “Attīstības finanšu institūcija ALTUM” (Altum).

Seminārs norisināsies Altum telpās – Doma laukumā 4, Rīgā. Pieteikšanās, aizpildot pieteikuma anketu līdz šā gada 31. janvārim

ERAB ir starptautiska finanšu institūcija, kuras darbības mērķis ir veicināt valstu pāreju uz atvērtu tirgus ekonomiku, vienlaikus atbalstot ilgtspējīgu un iekļaujošu izaugsmi. Uzņēmējdarbības veicināšanai ERAB nodrošina finanšu investīcijas, biznesa pakalpojumus un iesaistās augsta līmeņa politikas reformu īstenošanā, tādējādi sniedzot atbalstu privātajam un publiskajam sektoram arī Latvijā kā vienā no ERAB saņēmējvalstīm. ERAB akcionāri ir 67 valstis, Eiropas Savienība un Eiropas Investīciju banka.

Semināra programma

Semināra apraksts

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI