DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. janvārī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tiesu sistēma
1
1

LIDA Juristu dienas Alūksnē un Balvos

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas Iekšlietu darbinieku arodbiedrība (turpmāk – LIDA) turpina 2018.gadā iesākto projektu  Juristu dienas. Pirmās tikšanās ar interesentiem Juristu dienu ietvaros norisinājās 2018.gada oktobrī Daugavpilī un Rēzeknē. 

2019.gadā Juristu diena notiks:

  • Alūksnē, Pils ielā 17 no plkst. 13:00 līdz 17:00;
  • Balvos, Bērzpils ielā no plkst. 10:00 līdz 15:00.

LIDA juristi klātienē sniegs konsultācijas arodbiedrības biedriem un citiem IeM sistēmas un IeVP darbiniekiem, atbildēs uz interesējošajiem jautājumiem, kā arī sniegs informāciju par LIDA darbību. 

Savukārt, lai veicinātu biedru izpratni saistībā ar dienesta gaitu regulējošo normatīvo aktu saturu, LIDA juriste Alise Rozīte uzsākusi publikāciju sērijas sagatavošanu par tēmu Iekšlietu ministrijas sistēma s iestāžu un Ieslodzījuma vietu pārvaldes amatpersonu ar speciālajām dienesta pakāpēm dienesta gaitas likums. 

Publikācijās plānots sniegt plašāku juridisko skaidrojumu par tiem jautājumiem saistībā ar Dienesta gaitas likumi, ar kuriem visbiežāk savā darbā saskaras arodbiedrības juristi. Materiāla saturs tiks veidots balstoties uz arodbiedrības darbības laikā gūto pieredzi, tai skaitā tiesu praksi.

Turpmāk Juristu dienas notiks arī citās Latvijas pilsētās.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI