DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Kuldīgas novada pašvaldība
Ineta Zvirbule, Nekustamo īpašumu nodaļas nekustamo īpašumu speciāliste
15. janvārī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Devīto reizi norisināsies starptautiskās vieglatlētikas sacensības “Kuldīgas Katrīnas kauss”

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Kuldīgas vieglatlētikas manēžā 19. janvārī devīto reizi notiks starptautiskās vieglatlētikas sacensības “Kuldīgas Katrīnas kauss”. Kuldīgas Katrīnas kausu izcīnīs šādās disciplīnās: 60, 400 un 1000 metru skrējienā, 60 metru barjerskrējienā, tāllēkšanā, augstlēkšanā sievietēm un kārtslēkšanā vīriešiem.

Sacensības tiešraidē varēs vērot interneta portālā www.sportacentrs.com, taču vislabāk visu varēs redzēt klātienē Kuldīgas vieglatlētikas manēžā. Kā jau ierasts, sacensības kuplinās ārzemju sportisti no Ungārijas, Lielbritānijas, Grieķijas, Nīderlandes, Zviedrijas, Lietuvas, Itālijas, Maltas un citām valstīm. Klātienē redzēsim Latvijas labākās vieglatlētes Guntu Vaičuli un Sindiju Bukšu.

Lielākā intriga būs tieši sprinta distancēs, kur pieteikti dalībnieki, kuru sezonas labākie rezultāti var pretendēt uz manēžas rekordiem. Arī garākajā – 1000 metru – distancē pieteikts ražens dalībnieku skaits, kas cīnīsies ne tikai par Katrīnas kausu, bet arī NIKE dāvāto dāvanu karti 100 EUR vērtībā, kā arī divi Latvijas sportistu augstvērtīgāko rezultātu īpašnieki saņems NIKE dāvanu karti.

Dalībnieku vidū būs Latvijas rekordists tāllēkšanā Elvijs Misāns, 2012. un 2016. gada Olimpisko spēļu dalībnieks Mareks Ārents kārtslēkšanā un citi sportisti.

Sacensības organizē Kuldīgas novada Dome, Kuldīgas novada Sporta skola, Sporta klubs ”Katrīna” un Latvijas Vieglatlētikas savienība.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI