DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. janvārī, 2019
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Konkursa “Gribu būt mobils” pusfināli var sākties!

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2019. gada janvārī un februārī septiņos Latvijas reģionos risināsies skolēnu konkursa “Gribu būt mobils” pusfināla sacensības, kurās savas zināšanas un prasmes ceļu satiksmes jomā demonstrēs katra reģiona desmit labākās komandas. Otrdien, 15. janvārī plkst. 11.00 zinošākie Rīgas un Pierīgas 6.-8. klašu skolēni sacentīsies par uzvaru pusfinālā, Rīgas Motormuzejā, S. Eizenšteina ielā 8.

Rīgas pusfināla cīņā piedalīsies komandas:

Ceļu ABC

Rīgas 21.vidusskola

Jaunie vadītāji

Rīgas 21.vidusskola

Labākie rajonā

Rīgas 66.speciālā vidusskola

Superzvaigznes un Teo

Rīgas 34.vidusskola

Ādaži- 6.b-7

Ādažu vidusskola

Ādaži-8.e-1

Ādažu vidusskola

Rezervisti

Mālpils novada vidusskola

Con moto

Rīgas 41. vidusskola

Meža Brāļi

Salaspils 1.vidusskola

Fermeri

Siguldas Valsts ģimnāzija

“Gribu būt mobils” pusfināla dalībniekus sagaida testi par ceļu satiksmes noteikumiem un satiksmes organizācijas jautājumiem. Skolēniem jāizstrādā un jārealizē arī mājas darbs - jāizveido savā skolā kampaņa par drošības jostu lietošanas nepieciešamību visos transporta līdzekļos, kuri ir aprīkoti ar drošības jostām. Skolēniem jāizstrādā kampaņas devīze, jāveic izglītojošs darbs skolā, īpaši uzsverot drošības pasākumu nepieciešamību skolas autobusā un pieturvietās to gaidot un noslēgumā jānovērtē kampaņas sasniegtais rezultāts.

Fināla sacensībās pirmās vietas ieguvēja komanda saņem galveno balvu – izglītojošu ceļojumu 1500 EUR vērtībā. Arī fināla otrās un trešās vietas ieguvēju komandas saņems dāvanu karti ceļojumam, bet pārējos konkursa fināla kārtas dalībniekus gaida stilīgas balvas.

Aicinām Jūs piedalīties pasākumā un apskatīties, kā norisināsies konkursa pusfināli. Savu dalību pasākumā lūgums iepriekš apstiprināt pa e-pastu pr@csdd.gov.lv, lai varam Jūs nodrošināt ar ieejas karti Motormuzejā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI