DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. janvārī, 2019
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Februāra sākumā Liepājā norisināsies Ziemas festivāls

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šī gada 9. februārī Liepājā, Juliannas pagalmā, līdzšinējo Stinšu svētku vietā norisināsies jauni svētki – Ziemas festivāls, kas būs tematiski jauns pasākums. Festivāla moto ir “Māksla šķeļ ledu!”, un tas notiks visas dienas garumā no pulksten 11.00 līdz pulksten 18.00.

Ņemot vērā iepriekšējo gadu pieredzi Stinšu svētku, tostarp makšķerēšanas sacensību organizēšanā, pieņemts lēmums rīkot jauna formāta un koncepcijas svētkus, liekot uzsvaru uz cita veida aktivitātēm.

Svētku noskaņu veidos dažādas ielu mākslas performances, jautrību piešķirs loterijas un konkursi. Mazos pasākuma apmeklētājus izklaidēs radošās darbnīcas bērniem. Pasākumā būs arī publiskā slidotava, orientēšanās, svētku zupas gatavošana un degustācija, kā arī daudzas citas aktivitātes. Ziemas festivālā krāšņus priekšnesumus sniegs mūziķi Iveta Baumane un Roberts Pētersons, kā arī grupas “Flame “The Rolltones” un “Neon Saturdays”, apmeklētājus priecēs mājražotāju tirgus un amatnieku nometne, kur iedzīvotāji varēs iegādāties daudzveidīgu produkciju.

Festivāla galvenā norises vieta ir Juliannas pagalms, tomēr liela daļa aktivitāšu notiks arī apkārtējā teritorijā: Gypsy Camp, Brīvzemnieku un Kuģinieku ielās, kā arī nelielā daļā Promenādes.

Lai pasākuma apmeklētāji varētu iegādāties daudzveidīga sortimenta pārtikas un nepārtikas produktus, tirgotāji aicināti pietiekties mājražotāju tirgum līdz 2019. gada 14. janvārim. Aicināti pieteikties vietējie amatnieki un mājražotāji ar Latvijai raksturīgu produkciju – gaļu, zivīm, piena produktiem, kulināriju, dabas veltēm un vietējo amatnieku dažādiem darinājumiem. Svētku tirdziņā nevarēs tirgot higiēnas preces, elektrotehniku, tekstila izstrādājumus un citas rūpnieciski ražotas preces.

Tirgotāji mājražotāju tirgum var pieteikties, elektroniski aizpildot anketu pašvaldības mājas lapā www.liepaja.lv/ziemas-festivals, kur pieejami arī tirdzniecības noteikumi. Pieteikšanās noritēs līdz 14. janvārim, savukārt 18. janvārī tiks izziņoti apstiprinātie tirgotāji. Neskaidrību jautājumos var vērsties pie tirgus organizatoriem pa e-pastu ziemasfestivals2019@gmail.com vai tālruni 26374920.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI