DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. decembrī, 2018
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Dzelzceļa muzejā notiks svinības ģimenēm – kaķis Pērļuks ar rotaļām atklās uzlīmju albumu

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Plānojot gada nogales pasākumus, 28. decembrī aicinām ģimenes ar bērniem uz svinībām “Atmodini LOKO kopā ar muzeja kaķi Pērļuku Dzelzceļa muzejā, kur paredzēta iepazīšanās ar jauno uzlīmju albumu "Lokosalīme.

Svinību “mājastēvs” būs muzeja kaķis Pērļuks, kurš kopā ar Fiziķi aicinās bērnus izspēlēt muzikālu rotaļu stāstu, piedalīties dažādās radošās un interaktīvās aktivitāšu stacijās, iziet dzelzceļnieku stafeti, nogaršot aukstā tvaika saldējumu, uztaisīt savu masku, nofotografēties ar Lokosalīmes tēliem un, protams, saņemt savu īpašo Lokosalīmes uzlīmju albumu.

Uzlīmju albums "Lokosalīme" ir veltīts muzeja telpās esošajai tvaika lokomotīvei, un kaķis Pērļuks ir tās galvenais  "sargs”. Dienu no dienas viņš gan pastaigājas, gan aprunājas, gan arī nosnaužas šajā jautrajā transporta līdzeklī. Iestājoties ziemai, LOKO ir devies miegā, bet ar jautru svinību palīdzību to būs iespējams atkal pamodināt.

Albumā “Lokosalīme” esošās tvaika lokomotīves uzbūvi var papildināt ar vairāk nekā simts dažādām jautrām un krāsainām uzlīmēm – lokomotīves detaļām un citiem iztēli rosinošiem tēliem. Šādi katrs tās īpašnieks  iegūst savu oriģinālu mākslas darbu. Uzlīmju albums tapis Dzelzceļa muzejam sadarbojoties ar mākslinieci Annu Vaivari un tas īpaši iepriecinās bērnus vecumā no 3 līdz 10 gadiem. Uzlīmju albumus var iegādāties Dzelzceļa muzejā.

Pasākums muzejā sāksies plkst. 15.30 un ilgs līdz plkst.17.30.

Ielūgumu/ieejas biļeti var iegādāties Dzelzceļa muzeja kasē. Ielūgums ģimenei maksā 10 EUR - cenā ir iekļauts viens Lokosalīmes uzlīmju albums kā arī dalība rotaļu stāstā un aktivitāšu stacijās. Pasākumā būs iespēja iegādāties papildus Lokosalīmes albumus par īpašu cenu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI