DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
18. decembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

VARAM saņemti FM un TM atzinumi par Rīgas domes atlaišanas likumprojektu

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīga, 2018. gada 18. decembris. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā (VARAM) saņemti Finanšu ministrijas (FM) un Tieslietu ministrijas (TM) atzinumi par VARAM izstrādāto Rīgas domes atlaišanas likumprojektu, kas šī gada 17.decembrī iesniegts Ministru kabinetā.

TM atzinumā norāda, ka ir izskatījusi VARAM sagatavoto likumprojekta “Rīgas domes atlaišanas likums” un atbalsta projekta virzību, aicinot izvērtēt arī institūcijām nepieciešamos finanšu resursus pašvaldību vēlēšanu īstenošanai. Arī FM ir informējusi VARAM, ka neiebilst pret likumprojekta izskatīšanu Ministru kabineta  sēdē.

Ministrs Kaspars Gerhards informāciju par VARAM izstrādāto un valdībā iesniegto Rīgas domes atlaišanas likumprojektu šodien plkst. 12:00 sniedza partiju “Jaunā vienotība”, “Jaunā konservatīvā partija” un “Attīstībai Par”, kā arī “Nacionālā apvienība” pārstāvjiem. Partiju pārstāvji pēc informācijas saņemšanas izteica atbalstu par Rīgas domes likumprojekta virzīšanu valdībā. Uz tikšanos tika aicinātas sešas partijas – “Jaunā vienotība”, “Zaļo un Zemnieku savienība”, Attīstībai Par”, “Jaunā konservatīvā partija”, “KPV.LV” un “Nacionālā apvienība”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI