DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. decembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Publisko izdevumu komisijā spriedīs par finanšu resursu izlietojumu Rīgas pilsētas pašvaldībā

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisijas deputāti otrdien, 18.decembrī, spriedīs par Rīgas pilsētas pašvaldības finanšu resursu izlietojuma principiem.

“Valsts kontrole vairākkārt vērsusi Publisko izdevumu komisijas uzmanību uz trūkumiem Rīgas pilsētas pašvaldības finanšu resursu pārvaldībā, tomēr aktīva rīcība no Rīgas domes nav sekojusi. Šobrīd pašvaldības pasīvā pieeja finanšu sektora un vadības procesu sakārtošanai ir rezultējusies ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja uzsākto kriminālprocesu par iespējamu korupciju Rīgas pašvaldības SIA “Rīgas satiksme”,” pirms plānotās sēdēs atzīmēja komisijas priekšsēdētājs Kaspars Ģirģens.

Uz sēdi komisija aicinājusi pārstāvjus no Rīgas domes, Rīgas pašvaldības SIA “Rīgas satiksme”, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas, Ģenerālprokuratūras, Valsts kontroles, Finanšu ministrijas, Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja un Iepirkumu uzraudzības biroja.

Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisijas sēde notiks otrdien, 18.decembrī, pulksten 14.00 sēžu zālē Jēkaba ielā 6/8, 306.telpā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI