DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. decembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Parlaments arī šogad gādā Ziemassvētku dāvanas bērniem, kuri ārstējas Bērnu slimnīcā

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Saeimas deputāti un darbinieki arī šogad pirmssvētku laikā vienojas tradicionālajā labdarības akcijā, gādājot Ziemassvētku dāvanas bērniem, kuri ārstējas Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā. Parlaments labdarības akciju rīko sadarbībā ar Bērnu slimnīcas fondu.

Slimnīcas Saulaino dienu bibliotēku paredzēts papildināt ar jaunām grāmatām, rotaļu istabas ar jaunām spēlēm un rotaļlietām, bet slimnīcas gaiteņus ar tāfelēm, kur var zīmēt. Tāpat materiālus radošām nodarbēm – krāsojamās grāmatas, flomāsterus, zīmuļus, aplikāciju papīru – saņems bērni, kuri nevar spēlēties rotaļu istabās un kuriem jāguļ gultā. Vēl ar dažādām rotaļlietām paredzēts papildināt slimnīcas Drosmes kasti, lai mazie pacienti varētu saņemt balvu par izturību sāpīgākajās procedūrās.

Labdarības akcijas noslēgums norisināsies 20.decembrī, kad pie Saeimas nama notiks radošā darbnīca. Tās laikā Saeimas Prezidija locekļi, deputāti un darbinieki, kā arī ikviens interesents, muzicējot Jāzepa Mediņa Rīgas 1.mūzikas skolas meiteņu korim “Vivace”, ar gaišām emocijām šefpavāra Raimonda Zommera vadībā apgleznos piparkūku sirdis un gatavos svētku apsveikumus.

Svētku darinājumi kopā ar parlamenta sarūpētajām dāvanām ceļos uz Bērnu klīniskās universitātes slimnīcu, mazajiem pacientiem sūtot gaišas un siltas domas par ātrāku izveseļošanos.

Ziemassvētku radošā darbnīca pie Saeimas nama būs atvērta ceturtdien, 20.decembrī, no pulksten 10.00 līdz 11.30.

Šī būs jau devītā reize, kad parlaments organizē Ziemassvētku radošo darbnīcu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI