DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. decembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ārlietas

Ārlietu ministrijas parlamentārā sekretāre Vīnē, Austrijā piedalīsies augsta līmeņa forumā par Āfrikas-Eiropas sadarbību

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Austrijas prezidentūra ES Padomē 2018. gada 17.-18. decembrī rīko Augsta līmeņa forumu par Āfrikas-Eiropas sadarbību, kas norisināsies Vīnē, Austrijā. Latviju forumā pārstāvēs Ārlietu ministrijas parlamentārā sekretāre Zanda Kalniņa-Lukaševica.

Forumā tiks uzsvērts partnerības padziļināšanas potenciāls tehnoloģiju apmaiņas un tirdzniecības jomā, kā arī tā nozīme ekonomikas izaugsmē, radot nodarbinātības iespējas un izpildot ilgtspējīgas attīstības mērķus Āfrikā.

Vizītē parlamentāro sekretāri pavadīs Latvijas uzņēmēju delegācija, pārstāvot informācijas un komunikāciju tehnoloģiju (IKT) nozari. Pēdējo gadu laikā IKT pakalpojumu eksports ir stabili audzis, sekmējot kopējo Latvijas tautsaimniecības izaugsmi, un nozares uzņēmumi pašlaik sekmīgi konkurē ārvalstu tirgos, piedāvājot risinājumus ar augstu pievienoto vērtību. Sagaidāms, ka paredzētās uzņēmēju un valstu vadītāju sanāksmes e-pārvaldības, e-komercijas, finanšu tehnoloģiju, jaunuzņēmumu un digitalizācijas laikmeta attīstības jomā, pulcēs vairāk nekā 1000 dalībnieku, tostarp investorus, biznesa konsultantus, amatpersonas un vadošos nozaru speciālistus.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI