DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. decembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

“Rīgas mākslas telpā” notiks pasākums “Nevalstiskās organizācijas pilsētas izaugsmei”

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Nākamnedēļ, 19.decembrī, “Rīgas mākslas telpā” no plkst. 15.00 līdz 18.00, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments organizēs pieredzes un tīklošanās pasākumu “Nevalstiskās organizācijas pilsētas izaugsmei”.

Pasākuma laikā tiks atklāta nevalstisko organizāciju izstāde “NVO Rīgas pilsētai”, aktīvas organizācijas dalīsies ar labās prakses piemēriem līdzdalības veicināšanā un iedzīvotāju iesaistē, norisināsies prezentācija par NVO iesaistes nozīmi un ikgadēja Rīgas domes un NVO sadarbības memoranda parakstīšana.

Departaments aicinām ikvienu aktīvo NVO pārstāvi piedalīties pasākumā, iedvesmoties un sniegt savu ieguldījumu pilsētas izaugsmē.

Reģistrēties pasākumam var te: https://goo.gl/forms/rGv1y7cL2HCgPtCk1

Pasākuma laikā Rīgas nevalstiskās organizācijas var pievienoties Rīgas pilsētas pašvaldības un nevalstisko organizāciju sadarbības memorandam. Ja organizācija vēl nav parakstījusi memorandu un vēlas to parakstīt, tad līdz 17.decembrim Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Klientu apkalpošanas centrā (K.Valdemāra ielā 5, Rīga) jāiesniedz šādu dokumentu oriģināli: iesniegums par organizācijas deleģējumu tās pārstāvim parakstīt Memorandu, pilnvara, ja deleģētajam pārstāvim nav paraksta tiesības organizācijā.

Papildu informāciju par memorandu un iesniedzamajiem dokumentiem atrodama Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta mājaslapā http://integracija.riga.lv/lv/integracija?target=news_item&news_item=aicinam-rigas-organizacijas-parakstit-sadarbibas-memorandu-1670

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI