DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. decembrī, 2018
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Pasākumā „Rīgas sporta laureāts” sveiks galvaspilsētas labākos sportistus un trenerus

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ceturtdien, 13. decembrī, VEF Kultūras pilī plkst. 19.00 sāksies “Rīgas sporta laureāts 2018” svinīgais pasākums, kurā Rīgas domes vadība un sporta pasaulē zināmas personības sveiks galvaspilsētas labākos sportistus, trenerus, komandas, kā arī suminās gada populārākā sporta pasākuma organizatorus. Balvu nominācijā “Par mūža ieguldījumu sportā” saņems ilggadējs Rīgas Volejbola skolas treneris, meistarkomandas „Aurora” dibinātājs un treneris Andris Vitauts Kļaviņš.

Konkursa “Rīgas sporta laureāts” mērķis ir izvērtēt un apbalvot labākos galvaspilsētas sportistus, sporta komandas un trenerus par augstiem sasniegumiem un teicamiem rezultātiem sportā, kā arī sumināt vērienīgāko sporta notikumu organizatorus.

Svinīgajā pasākumā pasniegs balvas vairākās nominācijas: „Rīgas labākais sportists”, „Rīgas labākā sportiste”, „Rīgas labākais sportists ar īpašām vajadzībām”, „Rīgas labākā sporta spēļu komanda”, „Rīgas labākā komanda individuālajos sporta veidos”, „Rīgas labākais treneris”, „Gada notikums sportā”, “Sporto visi kopā”, kā arī  „Uzlecošā zvaigzne sportā” un  nominācija „Par mūža ieguldījumu sportā”. 

Šogad „Rīgas sporta laureāts” nominācijām izvirzīti pazīstami sportisti un sabiedrībā labi zināmi treneri, populāras komandas,  kā arī skatītāju un dalībnieku plaši apmeklēti sporta notikumi. Nominantu sportistu un komandu vidū ir ātrslidotājs Harals Silovs, skeletonists Krists Netlaus, cīkstonis Viktors Reško, galda hokeja spēlētājs Edgars Caics, karatists Ruslans Sadikovs, vieglatlēts Patriks Gailums, dambretistes Zoja Golubeva un Jeļena Česnakova, ātrumlaivu pilote Ieva Millere, loka šāvēja Jūlija Oleksejenko, paravieglatlēte Diāna Dadzīte, BK „TTT Rīga”, RTU/Robežsardze, FK „NND”, pludmales volejbolisti, modernās pieccīņas sportisti un kamaniņbraucēji. Gada balvai izvirzīti treneri Mārtiņš Zīberts, Jūlija Kuzmina, Jūlijs Fedulovs, kā arī sporta notikumi – Maira Brieža Pasaules boksa Supersērijas pusfināla cīņa, Eiropas U18 čempionāts basketbolā fināla posms, FIA pasaules un Eiropas Rallijkrosa čempionāta posms „Neste World RX of Latvia”, kā arī bezmaksas vingrošanas nodarbības „Sporto Rīga”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI