DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. decembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

VARAM rīko “Baltijas jaunatnes 2030” tikšanās pasākumu

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgā, 2018.gada 10. decembrī. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) Latvijas prezidentūras Baltijas jūras valstu padomē ietvaros organizē Baltijas jūras reģiona jauniešu organizāciju tikšanos, lai veicinātu sadarbību starp jauniešu organizācijām ar valsts un reģionālajām struktūrām ilgtspējīgas attīstības nodrošināšanā.

Pasākumā piedalīsies jauniešu organizāciju pārstāvji no Latvijas, Polijas, Zviedrijas, Vācijas un Krievijas. Dalībnieki diskutēs par Latvijas prezidentūras Baltijas jūras valstu padomes vienu no prioritātēm – jauniešu lomu atbildīga patēriņa, ražošanas un aprites ekonomikas jomā. Jauniešu organizācijas atbildīgu lēmumu pieņemšanā un ilgtspējīgas attīstības nodrošināšanā iesaista Ilgtspējīgas attīstības ekspertu darba grupas vadība, kuru koordinē VARAM.

Pasākums norisināsies 10.decembrī, VARAM  Peldu ielā 25, 101. telpā. Sanāksmes sākums 9:30

Latvijas prezidentūra Baltijas jūras valstu padomē norisinās no 2018. gada 1. jūlija līdz 2019. gada 30. jūnijam.  Prezidentūras ietvaros Latvija par savām prioritātēm ir noteikusi integritāti un sabiedrības drošību,  atbildības un dialoga veicināšanu.

Papildu informācija par Latvijas prezidentūru Baltijas jūras valstu Padomē ir pieejama https://goo.gl/Ncq1SQ

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI