DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. decembrī, 2018
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Saeimā diskutēs par profesionālā atbalsta sistēmu pedagogiem

Publicēts pirms 5 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Saeimā piektdien, 7.decembrī, notiks konference “Pedagogu profesionālā atbalsta sistēma: sociālais dialogs izglītības politikas kontekstā”, kurā deputāti un eksperti diskutēs par šī brīža atbalsta sistēmu un tās pilnveides iespējām.

Konferenci atklās Saeimas sekretāra biedre Marija Golubeva, kā arī Izglītības un zinātnes ministrijas Izglītības departamenta direktore Līga Buceniece un Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) priekšsēdētāja Inga Vanaga.

LIZDA priekšsēdētāja klātesošos iepazīstinās ar arodbiedrības veiktā pētījuma “Pedagogu profesionālā atbalsta sistēmas novērtējums” rezultātiem. Pēc tam plānota paneļdiskusija par pētījuma rezultātiem izglītības politikas kontekstā.

Pasākuma otrajā daļā paredzēta LIZDA rīkotā konkursa “Pedagogam draudzīgākā izglītības iestāde 2018” uzvarētāju apbalvošanas ceremonija, kurā laureātus sveiks Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas deputāti. Tāpat apbalvos arī skolēnu un studentu konkursa “Liec savam pedagogam pasmaidīt”, kā arī pedagogu konkursa “Mācot mācos pats” uzvarētājus.

Konferenci “Pedagogu profesionālā atbalsta sistēma: sociālais dialogs izglītības politikas kontekstā” rīko Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisija sadarbībā ar LIZDA.

Konference notiks piektdien, 7.decembrī, pulksten 10.00. Saeimas Baltiešu zālē, Rīgā, Jēkaba ielā 6/8. Tai tiešsaistē varēs sekot arī Saeimas mājaslapā www.saeima.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI